Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Góralka pisze:Dziewczyny, mam pytanko w kontekście Waszego doświadczenia z kotami i karmienia Wendy: jak już kiedyś pisałam, w styczniu tego roku pewne schronisko wydało kota z pominięciem wszelkich chyba zasad logiki i miłości do zwierząt. Nie prognozowałam zwierzakowi długiego życia. Wczoraj dowiedziałam się, że nie żyjePonoć „kot został uśpiony przez weterynarza, bo mu się coś w pysku zrobiło”. Pomijam wątpliwości, czy kot w ogóle u weterynarza był - możliwe, że zdechł i został zakopany gdzieś w rowie. Interesuje mnie, czy Waszym zdaniem to w ogóle możliwe, by weterynarz zaproponował eutanazję? Tak bez walki?
tangerine1 pisze:Góralko, podaj może na priva namiary na tych ludzi,
żeby się nie okazało, że to do nas przyszli po tego trzeciego kota
bettysolo pisze:Nakretki jeszcze zbieramy ?
Góralka pisze:Góralka pisze:Dziewczyny, mam pytanko w kontekście Waszego doświadczenia z kotami i karmienia Wendy: jak już kiedyś pisałam, w styczniu tego roku pewne schronisko wydało kota z pominięciem wszelkich chyba zasad logiki i miłości do zwierząt. Nie prognozowałam zwierzakowi długiego życia. Wczoraj dowiedziałam się, że nie żyjePonoć „kot został uśpiony przez weterynarza, bo mu się coś w pysku zrobiło”. Pomijam wątpliwości, czy kot w ogóle u weterynarza był - możliwe, że zdechł i został zakopany gdzieś w rowie. Interesuje mnie, czy Waszym zdaniem to w ogóle możliwe, by weterynarz zaproponował eutanazję? Tak bez walki?
Alem się wnerwiła przed snem - ci sami, w/w ludzie, "adoptowali" kolejnego kota, kilkumiesięcznego. Dwa razy (o tylu przypadkach wiem) wypadł im z balkonu. No głupi kot, za muchą skakał. Właśnie dostałam info, że ponoć ostatnio wypadł znowu i "już go nie ma". Szlag mnie zaraz trafi, a już na pewno, jak im trzeciego kota z rzędu wydadzą!![]()
PS: To nowe schroniskowe maleństwo z kk biedniutkie
TanundA pisze:(...) nie po to ratujemy naszych Podopiecznych, nie po to spędzamy przy nich tyle ile możemy, czasem i dopłacamy by potem ktoś od tak te życie zdeptał.. Jakie to miasto??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, HerbertPrade, puszatek, Silverblue i 122 gości