kociak z wodogłowiem !!! BIZON [*] [*] [*] 25.02.2014

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 15, 2014 22:01 Re: kociak z wodogłowiem !!! BIZON [*] [*] [*] 25.02.2014

Właśnie Werneu co u Ciebie?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto wrz 16, 2014 11:23 Re: kociak z wodogłowiem !!! BIZON [*] [*] [*] 25.02.2014

Czekamy na wiesci :)
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Czw gru 18, 2014 12:10 Re: kociak z wodogłowiem !!! BIZON [*] [*] [*] 25.02.2014

cześć

jestem zupełnie nowa osoba na forum.
Przyznam że trafiłam tutaj ponieważ wczoraj zostałą potwierdzona dignoza u mojego kotka który ma 5 miesięcy że mam wodogłowie.
2 dni temu miał pierwsze ataka - kręcenie się w kółko / nadmiernie slinienie się po paru miniutach ustaje i jest po "staremu"
Wczoraj dostała ataka paraliżu, mój chłopak przez godzine trzymał go na kolanach ja szybko zerwała się z pracy i zabrałam maluszka do weterynarza na uniwersytecie przyrodniczmy we Wrocławiu.
Dostał relanium, uspokoił się przestał się trząść natomiast nie mógł chodzić (bezwładne tylne łapki)
Cała droge wracaj do domu przepłakałam bo mimo że mam kotka miesiąc bo bardzo się do niego przywiązałam - było mi przykro i smutno że tak się męczy.
Lekarz zasugerował ze jeżeli stan się nie poprawi to będzie musi został uspny :(((((

Natomiast :
Kotem dostał tabletki na zmniejszenie ciśnie śródczaszkowego + osłonę
Dodatkowo tabletki przeciw drgawkom
Wczoraj wieczorem dostał po wyzycie jedna dawke przed snem no i z rana przed pójcie do pracy mu dałam.
Chłopak dzwonił przed chwilą ze Mimuś chodzi już normlanie i czuje się lepiej.

Po prstu dobra konsultacja, odpowiedni leki i kocia już czuje się lepiej.

w aptece poprosiła o podział tabletek na odpowiednie miary bo dostaje np. 1/10 tabletki ( na kolejny dzień miała to już do odbioru)

DUZO SPOKOJU,CIEPŁA i CIERPLIWOŚCI ----

Pani MIMUSIA :)

malamagnus

Od: Czw gru 18, 2014 12:00

Post » Czw gru 18, 2014 15:23 Re: kociak z wodogłowiem !!! BIZON [*] [*] [*] 25.02.2014

zajrzyj tutaj, Kici ma kotka z wodogłoweim Lalusia, ten watek nie jest aktywny obecnie

viewtopic.php?f=1&t=165009

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt gru 19, 2014 0:19 Re: kociak z wodogłowiem !!! BIZON [*] [*] [*] 25.02.2014

malamagnus pisze:cześć

jestem zupełnie nowa osoba na forum.
Przyznam że trafiłam tutaj ponieważ wczoraj zostałą potwierdzona dignoza u mojego kotka który ma 5 miesięcy że mam wodogłowie.
2 dni temu miał pierwsze ataka - kręcenie się w kółko / nadmiernie slinienie się po paru miniutach ustaje i jest po "staremu"
Wczoraj dostała ataka paraliżu, mój chłopak przez godzine trzymał go na kolanach ja szybko zerwała się z pracy i zabrałam maluszka do weterynarza na uniwersytecie przyrodniczmy we Wrocławiu.
Dostał relanium, uspokoił się przestał się trząść natomiast nie mógł chodzić (bezwładne tylne łapki)
Cała droge wracaj do domu przepłakałam bo mimo że mam kotka miesiąc bo bardzo się do niego przywiązałam - było mi przykro i smutno że tak się męczy.
Lekarz zasugerował ze jeżeli stan się nie poprawi to będzie musi został uspny :(((((

Natomiast :
Kotem dostał tabletki na zmniejszenie ciśnie śródczaszkowego + osłonę
Dodatkowo tabletki przeciw drgawkom
Wczoraj wieczorem dostał po wyzycie jedna dawke przed snem no i z rana przed pójcie do pracy mu dałam.
Chłopak dzwonił przed chwilą ze Mimuś chodzi już normlanie i czuje się lepiej.

Po prstu dobra konsultacja, odpowiedni leki i kocia już czuje się lepiej.

w aptece poprosiła o podział tabletek na odpowiednie miary bo dostaje np. 1/10 tabletki ( na kolejny dzień miała to już do odbioru)

DUZO SPOKOJU,CIEPŁA i CIERPLIWOŚCI ----

Pani MIMUSIA :)

Strasznie mi przykro :201481 ale nie trac nadziei - trzymam :ok: :ok: za kociaka - dobrze, ze ma Was :1luvu:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

[poprzednia]