A czemuż to? Takie nawet drobiazgi potrafią zapobiec nieszczęściu.Fajnie, że ludzie podlinkowują takie coś, wiele osób tu zagląda i być może skorzysta. To jednak wątek Kici, jak się miewa malutka? Jakieś nowe zdjęcia?
Nie ma zdjęć bo kicia ciągle bryka. Dostała surowe udko to przyniosła mi do łóżka w nocy. Kość obgryzła z chrząstek a mięsko nie może chyba pogryźć. Małe ma jeszcze ząbki takie szpileczki.
Świat jest tylko tak skomplikowany, jak sami go sobie komplikujemy. Nie wiem kto to, tak wymyśliłem.
he he skad to znam ! moje diablice przynosza mi do wyrka wszystko to co w ich mniemaniu powinno byc znakiem na wyraz ich milosci - bo chca sie podzielic zdobycza. A wiec miewam w lozku - pajaki i cmy, wolowinke, skrzydla kuraka, piora z wypatroszonej zabawki. Pod lozkiem wszystkie wyzej wymienione + zabawki kocie, kpliki papierowe i kupa klakow.
Mimo, ze nie jadam tych delicji stale mi towarzysza
Witam Bardzo podobają mi się te ograniczniki z LM , muszę takie coś zamontować. Czytałam o kotecku, który się zawiesił na uchyle - oczywiście zmarł po trzech dniach. Opis był makabryczny a właścicielka do końca życia będzie pluła sobie w twarz, że niezabezpieczyła okien.