ja jestem drobniejsza od Samanty, będę miała wisior za nisko trochę - da się go skrócić tak, żeby był 5-10 cm wyżej? bo obecnie będę go miała tak na pępku, końcówkę.
Moderator: Moderatorzy
Pako pisze:poproszę wisior nr 2 i zakładkę w zieleniach z kotkiem
Maupa pisze:dziękuję za zdjęcia i pozdrowienia dla modelek
ja jestem drobniejsza od Samanty, będę miała wisior za nisko trochę - da się go skrócić tak, żeby był 5-10 cm wyżej? bo obecnie będę go miała tak na pępku, końcówkę.
isabell36 pisze:
a wisior miałby być podobny do nr 2 ? w sensie na podwójnym rzemieniu 3-4 bryłki ???
isabell36 pisze:Pako pisze:poproszę wisior nr 2 i zakładkę w zieleniach z kotkiem
dziękuję bardzo![]()
o wisior nr 2 pytała AnnAArczyk ale mam jeszcze takie Agaty - zrobię drugi, zobaczysz czy się spodoba, chyba że Zuzia jednak zrezygnuje, a zakładkę zrobię w zieleniach - mam piękne zielone koraliki z ciemniejszymi żyłkamiktóry kotek ??? na str. 1 są zdjęcia pod koniec strony
isabell36 pisze:Maupa pisze:dziękuję za zdjęcia i pozdrowienia dla modelek
da się go skrócić, tylko już wtedy będzie z zapięciem bo go inaczej przez głowę nie założysz
edit: Samanta ma 150 cm wzrostu ale nosi 34-36 rozmiar
Maupa pisze:isabell36 pisze:Maupa pisze:dziękuję za zdjęcia i pozdrowienia dla modelek
da się go skrócić, tylko już wtedy będzie z zapięciem bo go inaczej przez głowę nie założysz
edit: Samanta ma 150 cm wzrostu ale nosi 34-36 rozmiar
może być i z zapięciem! z takim długim będę się czuć jak z identyfikatorem
mir.ka pisze:isabell36 pisze:
a wisior miałby być podobny do nr 2 ? w sensie na podwójnym rzemieniu 3-4 bryłki ???
to już sama decyduj bo się na tym znasz, w każdym razie kamyki mi się spodobały i rzuciłam pomysł, nie wiem czy dobry
w każdym razie chodzi mi to długi wisior , do zakładania przez głowę
isabell36 pisze:Maupa pisze:może być i z zapięciem! z takim długim będę się czuć jak z identyfikatorem
no i jeszcze zęby można wychlastać
(...)
pokaż mi na na tym zdjęciu dokąd ma sięgać wisior ja w piątek przyjedzie Samanta to go dotnę i przerobię
isabell36 pisze:mir.ka pisze:isabell36 pisze:
to już sama decyduj bo się na tym znasz, w każdym razie kamyki mi się spodobały i rzuciłam pomysł, nie wiem czy dobry
w każdym razie chodzi mi to długi wisior , do zakładania przez głowę
zaznacz, które kamienie chcesz mieć w wisiorze
mir.ka pisze:ja się też rozmyśliłam z wisiora![]()
moze będzie następny jak będziesz mieć jakieś fajne długie kamyczki
a teraz zrób tak jak jest, bo szkoda psuć, tak ładnie wyglada
tylko jeszcze się zastanawiam nad długością, ale chyba krótszy będzie lepiej wyglądał
czy 50 cm nie będzie za krótki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości