Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lattusia pisze:Lepiej, Carmen, nie pytaj! Wiesz, że panowie doktorzy potrafią zrobić tak, że widać na ekranie co jest w brzusiu??? I potrafią też tak, że się zasypia od razu a potem tak że się budzi? I się jest do takiego monitorka podpiętym i tam widać jak serducho bije. Naprawdę!
Lattusia
No, dobra, dobra, nie przeżywaj, Latte! Każdy kot to przechodził, bądź przejdzie.
Ola
Ty siem, Duża nie wtroncaj, co?Lepiej byś kotka pogłasiała
Acha, właśnie. Klewetki mi w Lidelu kupiłaś??????
Latte
O, kurczątko...
Duża
Lattusia pisze:Mój wujek zawsze przed wejściem do swojego samochodu i odjechaniem wali pięścią w maskę. I kiedyś gdy mieliśmy jechać do galerii handlowej (wujek, jak, babcia) no i krewny mój piąchą PIERDYK w maskę. A jakiś jeden przechodzący obok, zdziwiony się pyta co on robi? No to wujcio Ernesto odpowiada, że zawsze uderza w maskę, bo jakby jakiś kot wszedł do silnika albo siedział pod autem? Tak to się wystraszy uderzenia, ucieknie i krzywda mu się nie stanie, zwykłe uderzenie może kotu życie uratować. A facio z miną tępą jakże odpowiada: hue, hue, to by z kotka skórka została jakby przy silniku głupi siedział, hue, he" i poszedł. Inteligencja niektórych mnie...poraża.
kocia_mendka pisze:Szara komórka? wątpię...Osobiście przypuszczam,że ten osobnik ma jeden zwój mózgowy więcej niż koń i tylko dlatego nie sra za przeproszeniem na ulicy.... A jakiekolwiek procesy myślowe? No nie przesadzajmy, to już szczotka której używam do czyszczenia klozetu jest na moje oko inteligentniejsza. A potem ktoś się dziwi,że ja ludzi nie lubię... A niby za co mam ich lubić szczególnie takich?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 29 gości