nie było mnie całe popołudnie i nic nie trzeba nadrabiać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Taaa.......wy tylko tak mówicie a naprawdę to było - jak fajnie że jej nie ma bo w końcu nie trzeba tyle wątku nadrabiać
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Ewuniu, od nas też najserdeczniejsze życzenia urorurodziurodzinowe (jak pisał Kubuś Puchatek)
![]()
![]()
i jak zawsze ciepłe myśli dla Twoich dziewczynek
![]()
magdar77 pisze:Siostra no jak dziś pamiętam jak Cię mama 18 lat temu do domu przyniosła zawinietą w becik . Pamiętam, bo 7 lat wtedy miałam. Sto lat
![]()
Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Taaa.......wy tylko tak mówicie a naprawdę to było - jak fajnie że jej nie ma bo w końcu nie trzeba tyle wątku nadrabiać
![]()
![]()
Taka prawda - Maryś nie raz mi się odgrażała że 10 stron wstecz to ona czytać nie będzie
mir.ka pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie było mnie całe popołudnie i nic nie trzeba nadrabiać
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Taaa.......wy tylko tak mówicie a naprawdę to było - jak fajnie że jej nie ma bo w końcu nie trzeba tyle wątku nadrabiać
![]()
![]()
Taka prawda - Maryś nie raz mi się odgrażała że 10 stron wstecz to ona czytać nie będzie
oj tam, oj tam
u ciebie to zawsze dużo fotek, a teraz już dawno ich nie było![]()
wiesiaczek1 pisze:Ewuniu, Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin,
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy,
no i spełnienia marzeń![]()
kuba.kaczor13 pisze:Ewuniu , rozkwitasz dziś i znów jesteś dawną sobą .Pełną energii i humoru roześmianą Siostrą i Mami.
Dłużyło się, ale warto było poczekać![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek, Sigrid i 239 gości