Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - Mruczek w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 13, 2014 9:07 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

mir.ka pisze:
agusialublin pisze:A no to udanej zabawy :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

tego chyba nie będzie :(

A to jak z imprezy przyjdziesz do domku to sobie machniesz a co :piwa: :piwa: :mrgreen: jeden głębszy za imprezkę a co :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob wrz 13, 2014 9:12 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

agusialublin pisze:
mir.ka pisze:
agusialublin pisze:A no to udanej zabawy :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

tego chyba nie będzie :(

A to jak z imprezy przyjdziesz do domku to sobie machniesz a co :piwa: :piwa: :mrgreen: jeden głębszy za imprezkę a co :mrgreen:

masz rację, cos jeszcze się znajdzie :wink:
choć nic nie wyszło z moich tegorocznych planów uzupełnienia zapasów :piwa:
pogoda nie dopisała :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob wrz 13, 2014 9:15 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Rilla07 pisze:Hej hej :1luvu:

mir.ka pisze:
a reklamowałaś?
ja za każdym razem jak coś jest nie w porządku to i ich informuję, robię foty i zawsze coś obniżą
wcześniej miałam problem z wiskasem na kłaki, co przyszło to rozwalone, przestałam zamawiać u nich

Nie właśnie, machnęłam ręką a mogłam przecież zrobić zdjęcia...

ja za każdym razem jak zamówienie jest nie w porządku to ich informuję, a przy uszkodzeniach robię zdjęcia i im wysyłam, wtedy coś zawsze obniżą :)

mir.ka pisze:Dzisiaj byliśmy z Kają u kontroli, żeby nie zapeszać jest dobrze :D
Psinka trochę przytyła waży teraz 7,70 kg :D , sierstka też jej zaczęła odrastać już jej tak nie widać tego łysego placka na karczku i końcu ogonka, może jest to częściowo spowodowane tym ,że teraz jest sezon zmiany sierści na zimową.
Psotek też został dzisiaj drugi raz odrobaczony i za tydzień będzie miał szczepienie.

Super wieści :ok: :ok: :ok:
Jak przytyła to bardzo dobrze :)
Psotek po szczepieniach będzie już do adopcji gotowy prawda?

tak :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob wrz 13, 2014 10:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

A czemu smutna minka? :lol:
Pokochałaś już malucha co? ;)

Hej hej :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob wrz 13, 2014 10:40 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Witaj Miruś! :D
Moja doktorka wymęczyła mnie prawie 2 godz. Wyszłam od niej o 12,20 a na 10,30 szłam. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob wrz 13, 2014 11:17 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Super, że Kajunia dobrze się czuje :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob wrz 13, 2014 11:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Rilla07 pisze:A czemu smutna minka? :lol:
Pokochałaś już malucha co? ;)

Hej hej :1luvu:

on jest przesłodki :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob wrz 13, 2014 11:52 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Ewa L. pisze:Witaj Miruś! :D
Moja doktorka wymęczyła mnie prawie 2 godz. Wyszłam od niej o 12,20 a na 10,30 szłam. :mrgreen:

okropne :strach:
ale już koniec czy jeszcze trzeba dokończyć?
Obrazek

mir.ka

Post » Sob wrz 13, 2014 11:58 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

aannee99 pisze:Super, że Kajunia dobrze się czuje :1luvu: :1luvu:

nie wiem co się jej stało bo przed chwilą wyczesaliśmy jej bardzo dużo futerka, została prawie łysa :(
dzisiaj zauważyliśmy , że gubi kłaczki całymi garściami :(
nie wiem czy to nie ze stresu, bo wczoraj podczas wizyty u weterynarza strasznie się trzęsła jak nigdy :(
fakt, że już od jakiegoś czasu wychodziło jej więcej futra ale to co dzisiaj się stało to szok 8O
a dostaje jedzenie z olejem lnianym i jeszcze aminobiotin na wzmocnienie kłaczków :(
Obrazek

mir.ka

Post » Sob wrz 13, 2014 12:21 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Hmm, może faktycznie to wina stresu? :( Biedna Kajunia.
Z naszej Luny też się sypie, ale to normalne, teraz już jest lepiej,
ale dwa razy do roku, to ... istna masakra z tymi kłaczkami jest.
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob wrz 13, 2014 12:23 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

aannee99 pisze:Hmm, może faktycznie to wina stresu? :( Biedna Kajunia.
Z naszej Luny też się sypie, ale to normalne, teraz już jest lepiej,
ale dwa razy do roku, to ... istna masakra z tymi kłaczkami jest.

Kaja od paru lat tak miała ,że przy zmianie sierści robiła się prawie łysa i dlatego zaczęłam jej podawać te tabletki, ale tak jak teraz to nigdy nie miała :(
Obrazek

mir.ka

Post » Sob wrz 13, 2014 13:29 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

MonikaMroz pisze:witamy w piatkowy wieczór.
w dolnośląskim burza idzie

Nad Wrocławiem zaczęła się przed 21. Była zresztą do przewidzenia już kilka godzin wcześniej - duchota straszna była. Ale kiedy parę minut po 21 wychodziłam z filharmonii - a lało masakrycznie - okazało się, że wiele osób przyszło bez parasoli czy choćby płaszczy przeciwdeszczowych. Baby bezradnie trzepotały rzęsami - nie miały parasoli "bo kto by pomyślał, że będzie padać?". Ja nie "bym", tylko po prostu pomyślałam i się zabezpieczyłam

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob wrz 13, 2014 13:31 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Mir.ko, kiedy najlepiej sadzic roze?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob wrz 13, 2014 19:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

shira3 pisze:Mir.ko, kiedy najlepiej sadzic roze?

teraz można, podobno termin jesienny jest lepszy niż na wiosnę
choc zależy jakie chcesz sadzić w doniczkach czy z gołym korzeniem
Obrazek

mir.ka

Post » Sob wrz 13, 2014 19:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

MaryLux pisze:
MonikaMroz pisze:witamy w piatkowy wieczór.
w dolnośląskim burza idzie

Nad Wrocławiem zaczęła się przed 21. Była zresztą do przewidzenia już kilka godzin wcześniej - duchota straszna była. Ale kiedy parę minut po 21 wychodziłam z filharmonii - a lało masakrycznie - okazało się, że wiele osób przyszło bez parasoli czy choćby płaszczy przeciwdeszczowych. Baby bezradnie trzepotały rzęsami - nie miały parasoli "bo kto by pomyślał, że będzie padać?". Ja nie "bym", tylko po prostu pomyślałam i się zabezpieczyłam

dlatego ja lubię małe parasolki, wejdą do torebki i nie zmoknę
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]