Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 12, 2014 21:37 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

Dzięki . Foty robione tym , co mam pod reką , na szybko , zanim modele nawieją :wink:
A teraz coś dla odważnych :wink: W Jarmark Różany było takie wielkie koło . Zabrałam chłopa , pojechaliśmy i macie mieścinkę z lotu ptaka . No , prawie :twisted: Obrazek
I kościółek

Obrazek

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt wrz 12, 2014 23:07 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

Moja pierwsza myśl... "nigdy w życiu" :mrgreen:
Mam lęk wysokości :(
Z katedry w Kolonii to musieli mi przyjaciele pomagać zejść, bo byłam już czerwona jak rak ze strachu, na zmianę z zieloną :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt wrz 12, 2014 23:10 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

Mój mąż też ma . :twisted: I dlatego go zabrałam na to koło . Ono się bardzo wolno obraca . Fajnie było , bo był wiaterek , który trochę kołysał wagonikami . :ok:
Na pierwszym zdjęciu sie złapał kawałek takiej karuzeli na którą bym wsiadła z obawą . :wink: Wysokie jak diabli i sie kręci na wszystkie strony :twisted:
Ja jakoś lęk wysokości zwalczyłam . A było już tak , że mi się niedobrze robiło kiedy na krzesło weszłam .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt wrz 12, 2014 23:15 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

Wesołe miasteczka zawsze omijałam szerokim łukiem, niestety :) No ewentualnie samochody wchodziły w grę albo naziemne karuzele :D
Też potrafię się przemóc i wejść np. na Pałac Kultury w Wawie, ale na górze zaczęło mi się robić niedobrze momentalnie, zimno i gorąco na zmianę 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Pt wrz 12, 2014 23:27 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

barbarados pisze:Obrazek
I kościółek

Ta karuzela w tle świetna! :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob wrz 13, 2014 8:44 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

Wiecie że ja nigdy nie byłam na dużej łańcuchowej karuzeli 8O jak kiedyś jeździły po miastach karuzele to zawsze na te największe były kolejki, ja je omijałam. Bałam się i boję dalej :roll:
Baśka Ty to odważna jesteś że się przejechałaś na tak wysoko, ja bym zawału dostała :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob wrz 13, 2014 8:50 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

Ja też zwalczyłam lęk wysokości - da się, naprawdę. Choć przyznam, że i tak najbezpieczniej czuję się stojąc obiema nogami na ziemi :wink:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob wrz 13, 2014 8:55 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

Milena_MK pisze:Ja też zwalczyłam lęk wysokości - da się, naprawdę. Choć przyznam, że i tak najbezpieczniej czuję się stojąc obiema nogami na ziemi :wink:

też się staram ale co najwyżej to na drabinę wejdę :| wyżej nie dam rady :|
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob wrz 13, 2014 8:59 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

Ja to aż tak nie miałam, ale bałam się dużych wysokości. O wejściu na karuzelę nie było mowy. Ale jakimś cudem udało mi się przez to przebrnąć, teraz chętnie oglądam z wysokości panoramę miasta, jeśli tylko jest taka okazja. Natomiast mój syn się boi. W wakacje wyjeżdżaliśmy kolejką linową, żeby z góry podziwiać Batumi. Mój syn bardzo się bał, nie chciał nawet wyjrzeć przez szybkę...

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob wrz 13, 2014 9:21 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

[quote="barbarados"]Płaszczki dwie :wink:
Obrazek
Obrazek

Maja nauczyła się tak leżeć od Loni? :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob wrz 13, 2014 9:56 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

Ja twierdzę, że lęku wysokości nie da się pokonać....i lęku przed ciasnymi, zamkniętymi pomieszczeniami tyżnie....pamiętam jak jechałam windą z 11-tego piętra z małżem i winda stanęła między 6, a 5-tym....wpadłam w taką panikę, ze kazałam chłopu pilniczkiem od paznokci odkręcać śruby, które nie miały nic wspólnego z drzwiami, tak bardzo chciałam wysiąść...
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Sob wrz 13, 2014 10:49 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

Cześć Basiu! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob wrz 13, 2014 11:15 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

Śliczne koteczki i piesek również :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I .... zakochałam się w Majce :oops: :D :D

ps. wczoraj z córcią właśnie na takim wielkim kręcącym kole z wagonikami - byłyśmy :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob wrz 13, 2014 11:22 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

Słonecznego weekendu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Sob wrz 13, 2014 13:53 Re: Pozytywnie zakręceni . Mobi (*)

Milena_MK pisze:Ja to aż tak nie miałam, ale bałam się dużych wysokości. O wejściu na karuzelę nie było mowy. Ale jakimś cudem udało mi się przez to przebrnąć, teraz chętnie oglądam z wysokości panoramę miasta, jeśli tylko jest taka okazja. Natomiast mój syn się boi. W wakacje wyjeżdżaliśmy kolejką linową, żeby z góry podziwiać Batumi. Mój syn bardzo się bał, nie chciał nawet wyjrzeć przez szybkę...

Jak to zrobiłaś?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]