Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asim pisze:
aaaaaaaaaaaaaaaaa! Kocia apaszka! Cudna!![]()
![]()
![]()
Teemo też cudny oczywiście![]()
aannee99 pisze::1luvu:![]()
![]()
barbarados pisze:Cześć
mag828 pisze:faktycznie apaszka świetna![]()
super, że wyniki podręcznikowe![]()
![]()
![]()
oby tak dalej
mir.ka pisze:byłam na bazarku
Rilla07 pisze:mir.ka pisze:byłam na bazarku
Zapraszam![]()
![]()
mir.ka pisze:
jeszcze trochę czasu
aannee99 pisze:U nas w południe zaczął padać deszcz i tak sobie pada, pada, pada ...
a mi dzisiaj głowa pęka, niestety![]()
dla koteczków![]()
![]()
![]()
Rilla07 pisze:Czy Wasze koty też uważają, że... podsuwanie ogona prosto pod nos jest wspaniałym dowodem miłości?![]()
Tak jak siedzę przy kompie, to raz jeden, raz drugi przespaceruje się po klawiaturze i podtyka mi... pod nos... no ja nie mam siły do tych kocurów
Rilla07 pisze:mir.ka pisze:
jeszcze trochę czasu
Bazarek do przyszłej środy, więc jest czasu a czasu
Czy Wasze koty też uważają, że... podsuwanie ogona prosto pod nos jest wspaniałym dowodem miłości?![]()
Tak jak siedzę przy kompie, to raz jeden, raz drugi przespaceruje się po klawiaturze i podtyka mi... pod nos... no ja nie mam siły do tych kocurów
asim pisze:
Oczywiście! Szczególnie Kokardeczka. Zawsze jak przyjdzie na głaski to miauczy, szturcha mnie łapką dwa razy, po czym odwraca się dupką, smyr smyr ogonem i "tu mnie głaszcz"...
klaudiafj pisze::) Moja Marysia jak leże w wannie to siada przy mojej głowie na skraju wanny, wsadza ogon do wody a potem takim mokrym pędzlem dostaję w twarz - och, im mocniej tym bardziej mnie love widocznie ;DDD
mir.ka pisze:
zaznaczają ,że do nich należysz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości