Zdjęcie robione nocą bez flesza. Czarnosc to kropki złej jakości zdjęcia ale będę mieć to na uwadze. Niestety znalazłam robaki w kale i od dziś akcja odrobaczanie. Wet dał tabletkę i będę mu ją podawać do jedzenie. Jeśli to nie zda egzaminu wet poda mu jakiej krople. Trzymać kciuki ! Pisze z tel wiec proszę wybaczyć mi błędy
Hej, nasza Melisa pierwsze parę dni przesiedziała w wersalce, wychodząc tylko na jedzenie i siusiu. Do dziś jest strasznym tchórzem i znika, jak tylko widzi obcego, ale nas pokochała, a najbardziej mojego męża. Jest kotem nieśmiałym, ale rozkosznym. Daj mu czas
Bez przesady Wzięliśmy kota to trzeba się nim zająć a że chcemy aby się odwdzięczał przez mizianie, kolankowanie i mrauczanie to już inna bajka.
Prawdziwe Skarby to WY! Kociarze - znacie się bardzo dobrze na koteckach, macie mnóstwo pokładu cierpliwości, większość z Was ma więcej niż jeden kochany obiekt i pomagacie takim przybłędom jak my.
Do pudła na górze może mu nie udać się wejść, bo je popchnie i wszystko się rozleci. Proponuję wyciąć nieco większe dziury w tych pudłach, z przeciwstawnych stron i zestawić z tego korytarz. Właśnie moim coś takiego zrobiłam do zabawy i natychmiast zostało użyte. Na zachętę do środka pokapać waleriany albo nasypać kocimiętki.