Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
inusia00111 pisze:aktualizacja co do kotów z Tczewa
kotka z Tczewa, na pewno ta ciężarna jutro na 11.30 na sterylkę.
myślę o zabraniu więcej kotów- 2 (wet zapisała , 1lub2 koty) , może nawet 3... to wszystko zależy, czy ogarnie sie kogoś z samochodem, bo ja jeszcze prawka nie mogę mieć...bo trzeba jakoś przewieść chociaż klatkę łapkę, chyba, że nie będzie auta, to może udało by w tedy sie złapać tą dziksza kotkę zarzucając koc na głowę czy coś, no pomyślę jeszcze co zrobić, bo jutro to chyba jedyny taki dzień gdzie bym mogła kotki odwieść na sterylkę , a siedzę na chorobowym więc do szkoły nie jadę...
Chiara pisze:Bardzo dziękuję, fiona.22.![]()
![]()
Agłaja^..^ pisze:bobkowa pisze:Drogie Forumki,proszę mi pod powiedzieć kiedy można ciachnąć kotkę,która karmi.Młodziaki mają obecnie 8 tygodni(plus/minus .
Juz mozna, a nawet powinno się, bo kto wie czy znowu nie jest w ciąży
bobkowa pisze:Agłaja^..^ pisze:bobkowa pisze:Drogie Forumki,proszę mi pod powiedzieć kiedy można ciachnąć kotkę,która karmi.Młodziaki mają obecnie 8 tygodni(plus/minus .
Juz mozna, a nawet powinno się, bo kto wie czy znowu nie jest w ciąży
Próbowałam przyśpieszyć urzędowe procedury,no ale niestety muszę czekać wedle procedur.Nie chcę być nachalna,bo boję się że wogóle mi odmówią i to byłby klops.Ale w tym oczekiwaniu zaczęłam się zastanawiać co będzie z tymi maluchami przez ten okres kiedy zabiorę im matkę.Co prawda maluchy jedzą już samodzielnie ale boję się,że bez opieki mamy malce sie pogubią.Uszczelniłam to pomieszczenie gospodarcze jak tylko mogłam,a i tak jakimś sposobem bobki kolejnego dnia szaleją na zewnątrz.Chyba poczekam z tym ciachnięciem.Doradźcie.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 84 gości