Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iwona66 pisze:Wielki worek RC Calm nabyty ,będą zmuszone chrupać do bólu ,oby tylko zadziałało na główki![]()
bo na sakiewkę działa![]()
Nabyte też ocieplacze do woliery ,czas ocieplić budy przed jesiennymi chłodami ,zainstalować maty grzewcze ,
prąd podprowadzić ,może i światło i tv ,net ,ciepłą wodę ,telefonponiosła mnie troszkę fantazja
iwona66 pisze:Wielki worek RC Calm nabyty ,będą zmuszone chrupać do bólu ,oby tylko zadziałało na główki![]()
Nabyte też ocieplacze do woliery ,czas ocieplić budy przed jesiennymi chłodami ,zainstalować maty grzewcze ,
prąd podprowadzić ,może i światło i tv ,net ,ciepłą wodę ,telefonponiosła mnie troszkę fantazja
ASK@ pisze:iwona66 pisze:Wielki worek RC Calm nabyty ,będą zmuszone chrupać do bólu ,oby tylko zadziałało na główki![]()
chcem do Twojej budy i na matę grzewcząswoje zewłoki ułożyć.
mam lapka i net by sie zdał. Ogłoszenia porobię
alix76 pisze:iwona66 pisze:Wielki worek RC Calm nabyty ,będą zmuszone chrupać do bólu ,oby tylko zadziałało na główki![]()
Podoba mi się ten hotel, kto przyjmuje rezerwacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości