Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - Mruczek w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 11, 2014 19:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

siem witam :)
ale Psotek jest cudny. aż mi sie małego kotka zachciało :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw wrz 11, 2014 19:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

MonikaMroz pisze:siem witam :)

a jaki zabawny :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw wrz 11, 2014 21:39 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

MonikaMroz pisze:siem witam :)

Mam 3 sztuki - chcesz :mrgreen:

Witaj Mireczko z footerkami :1luvu: :1luvu: :1luvu:

zapraszam
viewtopic.php?f=20&t=164659&p=10761410#wrapheader
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pt wrz 12, 2014 7:41 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

mir.ka pisze:kotek wysokopienny :lol:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ha ta wysokopienność będzie dobra do czasu jak kotecek z przyzwyczajenia że może nie zechce się wspinać po gołej nodze :lol:
Ja tak miałam kiedyś z tymczaskiem, wesoło było jak nie trzeba się było po niego schylać bo myk myk i był na górze.
Do czasu gdy kiedyś po kąpieli- mojej oczywiscie, po wyjściu z wanny kotecek jak zwykle chciał się wspiąc myk myk po gołym ciele :strach: :twisted:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt wrz 12, 2014 16:23 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Dorota Wojciechowska pisze:
mir.ka pisze:kotek wysokopienny :lol:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ha ta wysokopienność będzie dobra do czasu jak kotecek z przyzwyczajenia że może nie zechce się wspinać po gołej nodze :lol:
Ja tak miałam kiedyś z tymczaskiem, wesoło było jak nie trzeba się było po niego schylać bo myk myk i był na górze.
Do czasu gdy kiedyś po kąpieli- mojej oczywiscie, po wyjściu z wanny kotecek jak zwykle chciał się wspiąc myk myk po gołym ciele :strach: :twisted:

Psotkowi też nie robi różnicy czy to spodnie czy goła noga :(
mam ręce i nogi podrapane :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt wrz 12, 2014 16:28 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Dzisiaj byliśmy z Kają u kontroli, żeby nie zapeszać jest dobrze :D
Psinka trochę przytyła waży teraz 7,70 kg :D , sierstka też jej zaczęła odrastać już jej tak nie widać tego łysego placka na karczku i końcu ogonka, może jest to częściowo spowodowane tym ,że teraz jest sezon zmiany sierści na zimową.
Psotek też został dzisiaj drugi raz odrobaczony i za tydzień będzie miał szczepienie.
Obrazek

mir.ka

Post » Pt wrz 12, 2014 17:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Hej hej :1luvu:

mir.ka pisze:
a reklamowałaś?
ja za każdym razem jak coś jest nie w porządku to i ich informuję, robię foty i zawsze coś obniżą
wcześniej miałam problem z wiskasem na kłaki, co przyszło to rozwalone, przestałam zamawiać u nich

Nie właśnie, machnęłam ręką a mogłam przecież zrobić zdjęcia...

mir.ka pisze:Dzisiaj byliśmy z Kają u kontroli, żeby nie zapeszać jest dobrze :D
Psinka trochę przytyła waży teraz 7,70 kg :D , sierstka też jej zaczęła odrastać już jej tak nie widać tego łysego placka na karczku i końcu ogonka, może jest to częściowo spowodowane tym ,że teraz jest sezon zmiany sierści na zimową.
Psotek też został dzisiaj drugi raz odrobaczony i za tydzień będzie miał szczepienie.

Super wieści :ok: :ok: :ok:
Jak przytyła to bardzo dobrze :)
Psotek po szczepieniach będzie już do adopcji gotowy prawda?
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pt wrz 12, 2014 19:16 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

witamy w piatkowy wieczór.
w dolnośląskim burza idzie
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob wrz 13, 2014 8:48 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Cześć Miruś :D :D

co dzisiaj porabiacie :D :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob wrz 13, 2014 8:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

agusialublin pisze:Cześć Miruś :D :D

witaj Aguś :1luvu:
a dzisiaj idziemy na imprezkę :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob wrz 13, 2014 8:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

mir.ka pisze:

ale fajosko :D :D :D a co to za imprezka :D
Obrazek

agusialublin

Post » Sob wrz 13, 2014 9:00 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

agusialublin pisze:
mir.ka pisze:

ale fajosko :D :D :D a co to za imprezka :D

napiszę wieczorem :D
Obrazek

mir.ka

Post » Sob wrz 13, 2014 9:01 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

A no to udanej zabawy :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob wrz 13, 2014 9:04 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

agusialublin pisze:A no to udanej zabawy :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

tego chyba nie będzie :(
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]