Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - Mruczek w DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 10, 2014 21:22 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

mir.ka pisze:Obrazek

o bozycku,tsymajta mnie :oops: :oops: :oops: :oops: Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw wrz 11, 2014 2:01 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Cześć Miruś :D
no chociaż raz pierwsza się przywitam w danym dniu :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw wrz 11, 2014 8:25 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

agusialublin pisze:Cześć Miruś :D
no chociaż raz pierwsza się przywitam w danym dniu :mrgreen:

dospać nie mogłaś? :mrgreen: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw wrz 11, 2014 8:29 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

A spać nie mogłam :evil: :evil:
o trzeciej wstałam i o piątej sie połozyłam :evil: :evil:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw wrz 11, 2014 8:31 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

agusialublin pisze:A spać nie mogłam :evil: :evil:

dzisiaj wolne czy jesteś w pracy?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw wrz 11, 2014 9:07 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

mir.ka pisze:
agusialublin pisze:A spać nie mogłam :evil: :evil:

dzisiaj wolne czy jesteś w pracy?

na czternasta mam
Obrazek

agusialublin

Post » Czw wrz 11, 2014 14:21 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Psoteczek :1luvu: :1luvu: Jak z jego apetytem?
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw wrz 11, 2014 14:25 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

aannee99 pisze:Psoteczek :1luvu: :1luvu: Jak z jego apetytem?

nadal wg mnie mało je, albo tak mi się wydaje :(
zjada 100g mokrego dziennie w 4 porcjach i podjada suche, które ma cały czas
dostaje też jogurt naturalny, bardzo mu smakuje
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 11, 2014 14:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

agusialublin pisze:Pracuję nad swoim chłopem co byśmy chociaż domkiem tymczasowym byli, chociaż tyle

podejrzewam ,że u Ciebie tymczasowanie skończyłoby się dokoceniem :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 11, 2014 14:28 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

A suchego dużo zjada?. Tosia mokre je w błyskawicznym tempie, normalnie perszing .. jedna saszetka na jeden raz :oops: Najpierw małymi porcjami dawałam, ale było to dla niej po prostu za mało. Potrafi zjeść dwie saszetki dziennie :oops: prócz tego w ciągu dnia podjada suche, które też lubi ;)
Obrazek

aannee99

Post » Czw wrz 11, 2014 14:31 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

aannee99 pisze:A suchego dużo zjada?. Tosia mokre je w błyskawicznym tempie, normalnie perszing .. jedna saszetka na jeden raz :oops: Najpierw małymi porcjami dawałam, ale było to dla niej po prostu za mało. Potrafi zjeść dwie saszetki dziennie :oops: prócz tego w ciągu dnia podjada suche, które też lubi ;)

suchego to chyba taką małą garstkę :)

Tosia żarłok :mrgreen: , to moje koty zjadają po jednej dziennie, dostają 3 razy dziennie jedną saszetkę na trzy, oczywiscie suche ile chcą, stoją dwa rodzaje w miskach
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 11, 2014 14:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

A ważysz Psoteczka?

Tak, Tośka to wielki żarłok, ona zje swoje i leci do miski Marcela, bo jeszcze by zjadła :oops: :)
Z kolei Marcel woli chrupki od mokrej karmy - zazwyczaj poliże ją, albo sosik zliże i to koniec ;)
Obrazek

aannee99

Post » Czw wrz 11, 2014 14:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

aannee99 pisze:A ważysz Psoteczka?

Tak, Tośka to wielki żarłok, ona zje swoje i leci do miski Marcela, bo jeszcze by zjadła :oops: :)
Z kolei Marcel woli chrupki od mokrej karmy - zazwyczaj poliże ją, albo sosik zliże i to koniec ;)

nie ważyłam go, nawet nie wiem ile ważył jak trafił do mnie, ale był sporo mniejszy, teraz to już mu się łapki wyciągają
mam dwie wagi kuchenne, ale zważyć go na nich to raczej nie ma szans to on jest wiecznie w ruchu :)
Obrazek

mir.ka

Post » Czw wrz 11, 2014 14:41 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

Najważniejsze żeby rósł, żeby był zdrowy. Mógłby faktycznie mieć lepszy apetyt, byłabyś wtedy spokojniejsza o niego, prawda? :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Czw wrz 11, 2014 14:47 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.8 - mały Psotek w DT

aannee99 pisze:Najważniejsze żeby rósł, żeby był zdrowy. Mógłby faktycznie mieć lepszy apetyt, byłabyś wtedy spokojniejsza o niego, prawda? :1luvu:

początkowo faktyczne trochę za mało jadł, ale z tego co pisze na opakowaniach jedzenia to je w normie
może on to z tych kociaków co mało jedzą, Rudzia też jest niejadkiem, ona zjada najmniej z mojej trójki, a wcale źle nie wygląda :wink:

dzisiaj była dostawa z zooplusa to Psotek dostanie nowe jedzonko :)
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]