Kochani, jestem zmuszona prosić Was o poratowanie moich biedaków karmą, idzie trudny okres jesienno-zimowy, koty bezdomne robią się coraz bardziej głodne i domagają się większych porcji jedzenia... Mam dwie bezdomniaczki, które karmią, są dwa dwumiesięczne dzieciątka oraz kocinka ciężarna, któreh nie dałam rady złapać i która na dniach urodzi dzieci Bezdomniaków jest sporo, każdy chce jeść... jak nie dojedzą, będą bardziej poddatne na infekcje,choroby... Chciałabym pomóc, ale mam ograniczone możliwości finansowe, a dobre chęci i serce tutaj nie wystarczą Koty uwielbiają suchą Smillę,Sanabelle, dla maluszków i ich mam potrzebowałabym jakiś kitten, bo taka karma ma więcej witamin, jest bardziej sycąca... Gdyby ktos miał próbki karm, tez by się bardzo przydały, bardzo proszę o pomoc i serce dla kociaków...
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058 "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein
Kasiu dziękuję Ci za ciepłe myśli i słowa dla Guciusia najważniejsze,że on czuje się lepiej i jest poprawa..bo byłby to dla mnie kolejny cios od losu...
Beatko a jaką Smillę najlepiej? Kitten i jakaś jeszcze by się przydała?
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058 "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein
Przywitam się z rana Daj znać, kiedy paczuszka dojdzie.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Witaj Erin jak dojdzie to zaraz dam znać Kasieńko i moje i niczyje jedzą Smillę prawie każdą,nie wiem czy rybną,bo tej nie miałam...karma naprawdę idzie..ja ostatnio dla moich kotów zamiast piasku,kupiłam duże trociny za 6.90 zł..nie daję rady z piachem,14 l idzie w tydzień.. Teraz najbardziej potrzebna jest karma BARDZO PROSZĘ O POMOC ! Witam inguś
Erin paczuszka już dotarła ,bardzo Ci dziękuję 0 Guciowi już podałam Vetomune potem dam mu Convalescence...dziś dwa razy zakaszlał,ale apetyt ma... Kasiu,dziękuję Ci za reaktywację bazarku Kochani...kociaki naprawdę potrzebują więcej karmy,a bez Was..sama.. nie dam rady wykarmić tylu biednych bezdomniaków...bardzo chcę,aby jakoś godnie żyły,żeby były szczęśliwe mimo tego,że są niczyje...nikogo nie obchodzi ich los...proszę w ich imieniu
Fiufiu, a mówią, że poczta u nas powolna Cieszę się, że dotarło, niech idzie na zdrowie
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Madie... ja i moje i te niczyje karmię suchą Smillą suchą Sanabelle,a maluszkom daję Smillę kitten,bardzo to lubią...daję też puszki,saszetki Kitekat,Wiskas,Cattesy,Smilla...tak żeby było dużo i niedrogo,zooplus ma tanie ceny...Madie...nie wiem jak mam dziękować Erin