Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chiara pisze:Panią Elę z Kalwarii Zebrzydowskiej skierowała do PS Agłaja. Sąsiedzi pani Eli są już w podeszłym wieku i mają dwie kotki![]()
. Kotki są w miarę zadbane, niestety miały już po dwa mioty w tym roku. Z maila wiem tylko, że państwo "zostawili sobie po jednym kotku", o szczegóły pytać nie będę.
Państwo są niechętni sterylizacji, ale pani Ela jest na dobrej drodze, aby ich przekonać. Poprosiła nas o sfinasowanie zabiegów, a potem znalazła lecznicę, która wysterylizuje obydwie kotki za 200 zł w sumie.
Chiara pisze:Nadałam kotkom z Darłówka numery:
N°167
N°168, jakie biedactwo![]()
Podziękuj proszę pani weterynarz od PS za korzystne ceny i rabat.
bobkowa pisze:Drogie Forumki,proszę mi pod powiedzieć kiedy można ciachnąć kotkę,która karmi.Młodziaki mają obecnie 8 tygodni(plus/minus .
bobkowa pisze:Jesu...oby nie była ciężarną.Muszę pogonić jakoś urzędników w sprawie sterylizacji,bo oni najwyraźniej mają czas na zweryfikowanie wniosku.
dziękuję
Agłaja^..^ pisze:
To tez moja Pani weterynarzsterylizuje naprawdę super, do tego bardzo tanio dla wolontariuszy, to nie tylko ja i Kinga u niej sterylizujemy bezdomniaki, ma naprawdę ręce pełne roboty, a i tak zawsze idzie mi na rękę, nie muszę się nawet specjalnie umawiać, dzwonię tylko ze będę łapać, i nie wiadomo co z tego wyjdzie, czasami wychodzi tak, ze ma duzo w sumie zwierzaków do sterylki, ale zawsze świetnie daje radę.
![]()
Biedna ta z oczkiem, tak jak juz wcześniej było pisane, dobrze ze będzie martwic się juz tylko o siebie.
Chiara pisze:Dziękuję, Isabell36. Fajnie, że już po.
isabell36 pisze:Chiara pisze:Dziękuję, Isabell36. Fajnie, że już po.
nawet nie wiesz jak ja się cieszę![]()
wiosną będzie tam jeszcze do ciachnięcia Tygryniu i Madzia ale to małe piwo po tym kołchozie w tym roku
bobkowa pisze:Jesu...oby nie była ciężarną.Muszę pogonić jakoś urzędników w sprawie sterylizacji,bo oni najwyraźniej mają czas na zweryfikowanie wniosku.
dziękuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 99 gości