Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
yolaantaa pisze:Ten kotuś ma 2 latka,wszystkie okienka pozamykane bo był nakaz z administracji,bo znalazła się gnida w bloku co poszła na skargę,kotuś ma pod schodami 2 takie budki umocowane i wyścielone,ale chyba tam nie śpi...
yolaantaa pisze:Też tak uważam,ale szanowna pani w administracji powiedziała że ona się musi stosować do woli mieszkańców,tak więc nawet przypuszczam,że tych przeciwników kotków musi być więcej,co za podli ludzie,tak mi żal kotusia i zadaję sobie pytanie czy on byłby szczęśliwy wykastrowany i zamknięty w domu,skoro zaznał wolności....
yolaantaa pisze:Spróbować,a jak mój kotek go nie zaakceptuje to co musiałabym tamtego zanieść z powrotem na dwór,dopiero serce by mi pękło![]()
![]()
yolaantaa pisze:Spróbować,a jak mój kotek go nie zaakceptuje to co musiałabym tamtego zanieść z powrotem na dwór,dopiero serce by mi pękło![]()
![]()
mamaGiny pisze:yolaantaa pisze:Spróbować,a jak mój kotek go nie zaakceptuje to co musiałabym tamtego zanieść z powrotem na dwór,dopiero serce by mi pękło![]()
![]()
u mnie dziewczyny się ledwo tolerują od 3 lat, jak Gina je chrupki to Lilka ugryzie ją w tyłek, jak Lilka przechodzi koło Giny to zawsze oberwie z liścia..
czasami dokocenie nie przebiega tak jakbyśmy chcieli tylko tak jak koty chcą![]()
tak czy siak było warto
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 476 gości