to taka akuratna do obniżenia więc obniżamy o 19.15 (po zmierzeniu i sprawdzeniu czy temperatura się utrzymuje w czasie na tym samym poziomie -zawsze jest punktualna)
ciekawe co to jest i ciekawe czy zakaźne i ciekawe jak to zwalczyć żeby Młody zaczął do szkoły w końcu chodzić
czym się różnią te wszystkie kasze jęczmienne? wiejska? mazurska? itd ja kupuje wiejską ale nie wiem czy dobrze robię jęczmienna lepsza jest od ryżu i tańsza
Ale o tej 19.15 na spacer? A lubi muzykę organową? Może go weź na koncert . Z termometrem. I mierz co jakiś czas. Wcale nie żartuję. Ale jeśli nie lubi to absolutnie nie
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
nie lubi jak był mały i nie miałam go z kim zostawić -to go brałam czasem wytrzymywał tak do 30 minut zawsze lepsze 30 minut niz nic jak juz nie mógł -wychodzilismy
w kościele jest bardzo zimno przeważnie - musiałbym mu zabrać jeszcze łózko i pierzynę
Też lubię muzykę organowa, cos nieprawdopodobnego jak ktoś gra z sercem Krótki spacer ubranemu Młodemu na cebulkę nie powinien zaszkodzić. Dziwna ta gorączka ... tata mój lata temu miał przez 2 tygodnie goraczkę i nic ponad. Lkearka tez nie wiedziała. W sumie zużył 3 antybiotyki (w tym jeden trzydniowy) i nic ... Samo przeszło Stan wiedzy medycznej nas rozłożył wtedy.
na myszy tylko niestety jest skuteczna jak diabli więc po trzech skokach ją zapinam na smycz i odciągam w inne miejsce ale dla niej każde miejsce jest dobrej do złapania myszy i czasem starczy jeden skok