Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Thorkatt pisze:Halo halo - ktoś podrzucił do Rodziców czarno-czarni we Wrocku fajne tkaniny. Jakiś cel/ pomysł czy tak do ogólnego wykorzystania?
czarno-czarni pisze:Thorkatt pisze:Halo halo - ktoś podrzucił do Rodziców czarno-czarni we Wrocku fajne tkaniny. Jakiś cel/ pomysł czy tak do ogólnego wykorzystania?
to rzeczy od AgaS1987 - nie dałam do schroniska, bo to fajne kupony materiału i lepiej na coś przerobić niż dać jako szmatki na psie posłania.
czarno-czarni pisze:mam pytanie na razie bez konkretnego terminu.
Czy ktoś zaufany, odpowiedzialny, mógłby się raz na kilka miesięcy podjąć opieki nad kotem - Wrocław Krzyki okolice Weigla?
Druga opcja, jeszcze milej widziana, to domowy tymczas u kogoś na np. tydzień - dwa.
Obie opcje za kasę oczywiście.
Termin zawsze ustalany z wyprzedzeniem.
Znacie kogoś? Możecie polecić?
michalinadzordz pisze:Dziewczyny awaria! Zmarła mama mojej koleżanki. Ala została sama z 4 kotami i w ciągu miesiąca musi się wyprowadzić z mieszkania, może zostawić najwyżej jednego kota. Koty są w wieku od 1 roku do 6 lat. Błagam Was o pomoc! Gdyby ktoś miał miejsce na DT, proszę weźcie kota od AlicjiAla jest studentką 3 roku psychologii, nie pracuje, nie ma środków utrzymania dla siebie ani kotów, sytuacja jest naprawdę fatalna... Błagam o pomoc! Ala ma porobić im zdjęcia i opisać każdego kotka, ale ona jest w tej chwili emocjonalną rozsypką... Jeśli ktokolwiek znalazłby kąt dla kotka, to proszę skontaktujcie się ze mną - przez PW lub telefonicznie - 791053332. Pomocy!
czarno-czarni pisze:Potrzebna pomoc w karmie dla chorej osoby, bardzo potrzebna każda karma psia i kocia, naprawdę każda.
Ewentualnie można się zrzucić na zakup większej ilości w internecie.
tu wątek założony przez KropkaXL
viewtopic.php?f=1&t=164709
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 667 gości