♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 Jest i choinka ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 07, 2014 19:48 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Nie rozumiem po co ludzie piszą takie rzeczy, że uśpią kociaki gdy nikt ich nie weźmie? :( Oby trafiły w dobre ręce...

Milenka super, że Cię natchnęłam na zrobienie tej tarty, ciekawa jestem Twojej opinii na jej temat :D Prosta w wykonaniu i dla mnie bardzo smaczna, oczywiście można pokombinować z nadzieniem, np. truskawki :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie wrz 07, 2014 19:57 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Ania - przed chwilą poczęstowałam rodzinkę. Padli z zachwytu. Mi też bardzo smakuje. Wzięliśmy dokładkę. Dzięki za przepis!!!

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie wrz 07, 2014 19:59 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Super, że Tobie i rodzince Twojej tarta zasmakowała, u mnie zostały dwa kawałki - dla rodziców na poczęstunek jutro, Wikusi i M. bardzo smakowała :D
Obrazek

aannee99

Post » Pon wrz 08, 2014 19:40 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Cześć :1luvu:

Tarta wygląda tak smakowicie, że mimo iż nie przepadam za pieczeniem ciast to skuszę się na nią jak tylko kupię śliwki.
Musi być pyszna :) mniammmm....
Zresztą chyba może być też z innymi owocami.

Porównywać śliczną Tosię ze świnką morską :ryk:
Miałam kiedyś świneczkę o takim umaszczeniu, ale nie rozetkę, tylko gładkowłosą, była śliczna :)

Mizianki dla grzecznych koteczków :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon wrz 08, 2014 19:41 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Wto wrz 09, 2014 9:05 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Hej

Nadal cudowna pogoda, choć zapowiadają ochłodzenie, ale co poradzić :)

Aniu Ja akurat piec uwielbiam, gotować również, często szperam w necie za przepisami nowymi, próbuję a później je sobie zapisuję i ponownie wykorzystuję :) Tartę polecam, oczywiście można dodać inne owoce :D

Wikusia w szkole, ja posprzątałam troszkę, piję kawę i za niedługo idę do szkoły po Nią, a na 15 idziemy znów do szkoły, bo są zapisy dla dziewcząt klas III na siatkówkę i Wiki chce zobaczyć jak to wygląda. Na tańce chyba jednak chodziła nie będzie, byłyśmy na lekcji pokazowej i choć Wiki fajnie się bawiła, to stwierdziła jednak, że to chyba nie jest dla Niej ;) Widziała swoje koleżanki, które tańczą już kilka dobrych lat i wydaje mi się, że obawia się tego, że nie da rady tego nadrobić wszystkiego. Wiadomo - łatwo by na pewno nie było. Co innego gdyby utworzyli nową grupę dzieci zaczynających przygodę z tańcem, ale niestety tak nie jest. Więc może siatkówka Jej się spodoba?. Zawsze to ruch dla dziecka :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto wrz 09, 2014 14:42 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Taniec jest super, ale jeśli chce się być w tym takim super hiper, to chyba trzeba zacząć bardzo wcześnie. Ja oglądam "Taniec marzenie mojej mamy" na VOD Player, uwielbiam ten serial, i masakra jaka to ciężka praca dla takiego dziecka. Siatkówka też jest super :mrgreen: Trzymam kciuki za dobry wybór :ok:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto wrz 09, 2014 18:35 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Cześć :1luvu:
Aniu szkoda że Wiki nie czuje się na siłach chodzić na taniec, on podobnie jak pływanie bardzo ładnie i harmonijnie rozwija sylwetkę.
Ale najważniejsze żeby w ogóle chciała ruszać się, siatkówka też jest fajna.
Na pewno coś w końcu wybierzecie :)
Obrazek

Annaa

Post » Wto wrz 09, 2014 19:58 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Oj tak, ruch jest bardzo ważny. Wikusia jest zdolna, na pewno znajdzie coś, w czym będzie się czuła dobrze.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Wto wrz 09, 2014 20:56 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Hej Marcelkowo :1luvu:

Siatkówka też jest super :)
Szkoda, że tego tańca nie ma dla początkujących...
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Wto wrz 09, 2014 21:00 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Właśnie, gdyby był nabór do nowej grupy - dzieci początkujących, to byłoby super. Owszem - nabór jest, ale do grupy, która istnieje już kilka lat i dziewczynki, które tam tańczą - robią to naprawdę świetnie. Obawiam się, że Wiki byłoby po prostu ciężko, a na lekcji pokazowej instruktorka mówiła, że na kolejnych zajęciach będzie całkiem nowy układ i poważnie zabierają się za naukę po wakacyjnej przerwie.

Siatkówki dzisiaj nie było - za tydzień będą zajęcia i Wiki na nie na pewno pójdzie :)
Obrazek

aannee99

Post » Śro wrz 10, 2014 7:08 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

:1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Śro wrz 10, 2014 11:46 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

ależ ta tarta wygląda smakowicie.. Ostatnio mam taką ochotę na wszelakie ciasta z owocami. Mogłabym jeść blachami. Niestety mój piekarnik nie radzi sobie z ciastami w związku z czym obchodzę się jedynie smakiem... Za to wyżywam się na gotowaniu obiadów i wypróbowywaniu nowych przepisów :)

Może jeszcze utworzą grupę początkujących jeśli na taniec będzie dużo chętnych? tak czy siak fajnie, że Wiki będzie chodzić na zajęcia dodatkowe. Z perspektywy czasu żałuję, że moja rodzicielka nie zapisała mnie na żadne kursy, tylko byłam zostawiana sama sobie. Fajnie byłoby umieć grać na flecie, jeździć konno czy specjalizować się w innej dziedzinie :) Życzę by Wiki znalazła coś dla siebie, co będzie Jej sprawiać radość :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro wrz 10, 2014 16:37 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

:1luvu: :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro wrz 10, 2014 16:55 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Hej

No i pogoda nam się zepsuła, chłodno i pada deszcz...

Aia Ja uwielbiam spędzać czas w kuchni. Kocham piec i gotować :) Przez jakiś czas miałam niesprawny piekarnik i bolało mnie to dość mocno :D

Jeżeli utworzyliby nową grupę taneczną, dla tych początkujących, to najprawdopodobniej Wiki by chodziła, ale póki co, to Wiki zapisze się na siatkówkę :ok:

Mireczko :1luvu:

Nie pisałam Wam, ale tydzień temu jak wracałam z Wiki ze szkoły ( byłam z Luną ), to podszedł do nas młody chłopak. Przedstawił się i powiedział, że jest dziennikarzem w gazecie Sulechowskiej. Temat dotyczył pojemników na odchody - czy są u nas takie w mieście. Niestety nie ma.. porozmawialiśmy troszkę, na koniec zrobił nam dwa zdjęcia. Szukałam tej gazety, ale nie mogłam znaleźć. Na FB tygodnika zapytałam czy to w Ich gazecie taki artykuł ma się okazać no i .. w piątek będzie artykuł, gazetkę na pewno zakupimy z Wiki :D
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]