Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cindy pisze:Wiejskie koty....i ich ciezkie zycie - bylby cud, gdyby znalazly DT nie mowiac o DS
Chiara pisze:Napisał do mnie pan z Częstochowy, którego mama mieszka w Myszkowie. Do mamy przychodzi kotkasąsiadki, aby w spokoju odpocząć. Pan wystawia jej karmę za każdym razem, kiedy odwiedza mamę. Kotka już trzeci raz w tym roku jest w ciąży.
Pan starał sie ją złapać, ale bez klatki się nie udało. Na moją prośbę Zosik pożyczyła panu klatkę i jutro będzie łapał kicię.
![]()
![]()
Gdyby każdy wykonał taki drobny wysiłek - wysterylizował kota sąsiada - szybko byśmy mogli zwijać PS. Ale jest jak jest, więc cieszmy się tym bardziej, że są wśród nas tacy wyjątkowi ludzie.
Chiara pisze:Cindy pisze:Wiejskie koty....i ich ciezkie zycie - bylby cud, gdyby znalazly DT nie mowiac o DS
To że dostały sterylkę to też taki mały cud. Większość wiejskich kotów nie szans i na to.
Chiara pisze:Fiona.22 zgłosiła właśnie kotkę z tego wątku:
viewtopic.php?f=13&t=164279
Kotka już po zabiegu, jej poprzednie kociaki zostały zabite.Była znów w zaawansowanej ciąży
![]()
Sterylka kosztuje 150 zł, zaakceptowałam wysoką cenę, ponieważ cena nie była wcześniej negocjowana z wetem, więc trochę głupio negocjować po zabiegu... A kotce pomóc trzeba, bo jej życiowa sytuacja jest tragiczna.![]()
Chiara pisze:Chiara pisze:Napisał do mnie pan z Częstochowy, którego mama mieszka w Myszkowie. Do mamy przychodzi kotkasąsiadki, aby w spokoju odpocząć. Pan wystawia jej karmę za każdym razem, kiedy odwiedza mamę. Kotka już trzeci raz w tym roku jest w ciąży.
Pan starał sie ją złapać, ale bez klatki się nie udało. Na moją prośbę Zosik pożyczyła panu klatkę i jutro będzie łapał kicię.
![]()
![]()
Gdyby każdy wykonał taki drobny wysiłek - wysterylizował kota sąsiada - szybko byśmy mogli zwijać PS. Ale jest jak jest, więc cieszmy się tym bardziej, że są wśród nas tacy wyjątkowi ludzie.
Ciężarówka z Myszkowa złapana!![]()
![]()
![]()
Będzie ciachnięta w poniedziałek za 70 zł w Częstochowie.
Odmienić los wiejskiego kota - to jest to!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 96 gości