Moderator: Moderatorzy
azar pisze:Przeczytałam wszystkie wpisy i mam mentlik w głowie.
Szaleńczo poszukuje dobrego weta, do którego będę miała zaufanie i który będzie że mną rozmawiał o moim kocie. Oczywiście, gdyby był blisko domu, tzn Sosnowca , to by było wspaniale .
W sosnowieckiej poradni Kati -vet fatalnie przeprowadzono sterylizacje mojej półrocznej koteczki , w wyniku czego nie żyje. Dobre podejście do zwierząt to mało, potrzebne jeszcze wiedza i umiejętności.
Jeśli ktoś chce przeprowadzić jakiś zabieg pod narkoza - odradzam przychodnię Kati -vet , odradzam zdecydowanie. Jakieś drobne sprawy-owszem, zalecenie narkoza . Kiedyś polecalam , teraz to odszczekuje .
Mimo jednego negatywnego wpisu rozpatruje przychodnie w Katowicach na Ordona lub lek.wet Skolik na osiedlu Paderewskiego.
Bardzo proszę o opinię, jeśli ktoś ma doświadczenia.
majamodra pisze:moja ulubiona Pani weterynarz z Sosnowca właśnie otworzyła Przychodnię w Jaworznie![]()
http://dogtor-miau.pl/
ona nazywa się Ilona Stepańczak wcześniej przyjmowała w Sosnowcu, bardzo miła i mądra osoba polecam!
mir.ka pisze:majamodra pisze:moja ulubiona Pani weterynarz z Sosnowca właśnie otworzyła Przychodnię w Jaworznie![]()
http://dogtor-miau.pl/
ona nazywa się Ilona Stepańczak wcześniej przyjmowała w Sosnowcu, bardzo miła i mądra osoba polecam!
a gdzie w Sosnowcu?
truskawa144 pisze:Częstochowa
lek.wet.Magdalena Zatoń
ul. Orkana 12
dzielnica Raków
świetny wet,od dawna leczy moje koty i nie tylko (psa,królika,szynszyle a nawet myszoskoczki i chomiki) zna sie też świetnie na gadach... dla mnie jest niezastapiona,kiedy miałam u siebie kotka po wypadku przychodziła do niego nawet w święta i niedziele,ma wielkie serce,nie odmówi pomocy żadnemu zwierzakowi, poza tym jest strasznie sympatyczną osoba (a to pomaga),leczy zwierzaki moich przyjaciół i sąsiadów,przeprowadzała sterylizacje i kasteracje moich kotówi zawsze wszystko było w najlepszym poządku,nie raz uratwoała życie moich( i nie tylko) kotów...szczerze polecam01.2010 niuniakinia pisze:Polecam Magdalenę Zatoń ul.Orkana za profesjonalizm i ogromne serce dla pacjentów i ich opiekunów![]()
zosos pisze:POLECAM !!!!
Ja obecnie lecze moje zwierzaki kotka i pieska w Przychodni Weterynaryjnej Lupus w Sosnowcu Ostrogórska 33A tel 32 292 49 18 u p. doktor Edyty Hyla. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm, kompetencja i bardzo dobre podejście zarówno do zwierząt jak i do właścicieli.
mir.ka pisze:zosos pisze:POLECAM !!!!
Ja obecnie lecze moje zwierzaki kotka i pieska w Przychodni Weterynaryjnej Lupus w Sosnowcu Ostrogórska 33A tel 32 292 49 18 u p. doktor Edyty Hyla. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm, kompetencja i bardzo dobre podejście zarówno do zwierząt jak i do właścicieli.
MUSIAŁAM tam jeździć z kotami, które mam tymczasowo i mam całkiem odmienne zdanie, NIKOMU bym nie poleciała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości