Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Bungo pisze:Kogo ogłaszamy w poniedziałek w DP?
Proszę o rozszerzony opis i fotkę!
Bungo pisze:A te "wszystkie aspekty kota" - o co chodzi
Bungo pisze:Dzięki. Mogę to wykorzystać w ogłoszeniu?
oczywiście delikatnie i bez podawania źródła
Mruczeek pisze:siła Fb działa, nie wierzyłam ale po 15.00 przyszli ja adoptować![]()
oby Ci ludzie byli naprawdę pewni tej adopcji
a tak tez z innej beczki: Idzie pełnia i świrów w schronie nie brakuje, tak więc uważajcie![]()
nawet na fb pod Dębem wpis:
Beata Madej-Kaczorowska Gratulacje dla Pana Kota (nie mu się wiedzie!), zupełny unlike dla działań KTOZ. Ja do Państwa pisałam wczoraj w jego sprawie, Mąż dzwonił. Ja nie dostałam żadnej odpowiedzi, mąż został spławiony (odesłany do kontaktu z weterynarzem). Pełen profesjonalizm...
TAK WIĘC opisy mamy kijowe, proszę to mk999 poprawićreszta na pw, bo wiecie GIODO
ps pamiętacie taką wolontariuszkę??
mk999 pisze:Mruczeek pisze:siła Fb działa, nie wierzyłam ale po 15.00 przyszli ja adoptować![]()
oby Ci ludzie byli naprawdę pewni tej adopcji
a tak tez z innej beczki: Idzie pełnia i świrów w schronie nie brakuje, tak więc uważajcie![]()
nawet na fb pod Dębem wpis:
Beata Madej-Kaczorowska Gratulacje dla Pana Kota (nie mu się wiedzie!), zupełny unlike dla działań KTOZ. Ja do Państwa pisałam wczoraj w jego sprawie, Mąż dzwonił. Ja nie dostałam żadnej odpowiedzi, mąż został spławiony (odesłany do kontaktu z weterynarzem). Pełen profesjonalizm...
TAK WIĘC opisy mamy kijowe, proszę to mk999 poprawićreszta na pw, bo wiecie GIODO
ps pamiętacie taką wolontariuszkę??
Nie znam takiej wolontariuszki, a opisy mamy super jak na setki opisywanych kotów i psów oraz udanych adopcji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 26 gości