anulka111 pisze:Fajne kłyz zapasem
![]()
Czy mnie sie wydawalo,czy Faraon ma juz domek klepniety?
Jeśli nic się nie wydarzy (tfu-tfu!), zamieszka w tym wątku

viewtopic.php?f=46&t=163214
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Fajne kłyz zapasem
![]()
Avian pisze:anulka111 pisze:Fajne kłyz zapasem
![]()
Jeśli nic się nie wydarzy (tfu-tfu!), zamieszka w tym wątku
viewtopic.php?f=46&t=163214
siljestene pisze:Ja ostatnio znalazłam sobie nową zabawę. Gdy widzę miskę z wodą, najpierw wydobywam ją na zewnątrz łapką, a potem, gdy już jest mniej wody, popycham ją i toczę sobie po całym mieszkaniu. Jest trochę ślisko, ale za to ile zabawy! Jak już przyjedziesz, pokażę Ci jak się w to bawi. Duża jest jakaś dziwna, zamiast pobawić się ze mną, wyciera tą wodę i patrzy na mnie spod byka. Przecież to fajna zabawa! No, ale Duża nie umie też wskakiwać meble. Sam rozumiesz, nie mogę się już doczekać jak przyjedziesz, sama przeżywam piekło![]()
Kicia Fatale![]()
siljestene pisze:Ja ostatnio znalazłam sobie nową zabawę. Gdy widzę miskę z wodą, najpierw wydobywam ją na zewnątrz łapką, a potem, gdy już jest mniej wody, popycham ją i toczę sobie po całym mieszkaniu. Jest trochę ślisko, ale za to ile zabawy! Jak już przyjedziesz, pokażę Ci jak się w to bawi. Duża jest jakaś dziwna, zamiast pobawić się ze mną, wyciera tą wodę i patrzy na mnie spod byka. Przecież to fajna zabawa! No, ale Duża nie umie też wskakiwać meble. Sam rozumiesz, nie mogę się już doczekać jak przyjedziesz, sama przeżywam piekło![]()
Kicia Fatale![]()
MalgWroclaw pisze:siljestene pisze:Ja ostatnio znalazłam sobie nową zabawę. Gdy widzę miskę z wodą, najpierw wydobywam ją na zewnątrz łapką, a potem, gdy już jest mniej wody, popycham ją i toczę sobie po całym mieszkaniu. Jest trochę ślisko, ale za to ile zabawy! Jak już przyjedziesz, pokażę Ci jak się w to bawi. Duża jest jakaś dziwna, zamiast pobawić się ze mną, wyciera tą wodę i patrzy na mnie spod byka. Przecież to fajna zabawa! No, ale Duża nie umie też wskakiwać meble. Sam rozumiesz, nie mogę się już doczekać jak przyjedziesz, sama przeżywam piekło![]()
Kicia Fatale![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości