Blusia raczej nie bardzo.

Będę ją widzieć pojutrze... mam nadzieję na lepsze widoki, niż ostatnio.
Żeby tylko wiedziała i rozumiała, jak wiele osób o nią walczy, ilu ludzi trzyma kciuki i myśli o niej ciepło.
Żeby wiedziała, że czeka na nią dom...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chiara pisze:Zamówiłam dla kotów z Połańca 20 kg karmy Smilla za 142,14 zł. Patrycja skołowała dla nich mokrą, ale chce zostawić suchą bez ograniczeń. Wtedy słabsze koty będą miały szansę też zjeść do syta.
A dla tego kotka Patrycja załatwiła DT.
Być może burasek też z nim pojedzie. Miały tam jechać te kociaki, które umarły z powodu robaków.
Chiara pisze:Chiara pisze:Każdy kociarz zna ten moment, kiedy pocieszenia szuka się w słowach: "Proszę zrobić dla niej wszystko co się da." To właśnie ilgatto powiedziała do wetki i nie wiem czy dałaby radę podjąć decyzję o uśpieniu, gdyby Zosik jej nie pomogła - tak ciężko jej było rozstać się z kicią.Dysponujemy dramatycznym zdjęciem Babuni z lecznicy, ale postanowiłyśmy go nie wrzucać. Chcemy, żebyście zapamiętali ją taką jaką była przez kilka ostatnich lat - pogodną kocią staruszkę wypoczywającą na działce ilgatto. I sami też chcemy ją właśnie taką zapamiętać.
Koszty leczenia Babuni są bardzo wysokie, wyższe niż się spodziewałyśmy.Musimy zapłacić aż 330 zł do 5 września, ale gdyby Babunia miała szansę na dalsze szczęśliwe życie ta szansa zostałaby wykorzystana. Odeszła, bo nie można było zrobić już nic więcej.
Będziemy bardzo, bardzo wdzięczne za każdą choćby symboliczną wpłatę.
Fundacja "Szare, bure i łaciate"
ul. Kopalniana 14 m 3, 42-271 Częstochowa
KRS 0000508232
konto: 39 1140 2004 0000 3302 7515 2721
w tytule: Babunia
BIC/SWIFT mBanku: BREXPLPWMBK
Chciałabym bardzo podziękować za dwie wpłaty dla Babuni [']
Batka 75 zł
Kaska 30 zł
Dziewczyny![]()
![]()
Mamy zatem już 105 zł.Brakuje nam jeszcze 225 zł.
Zosik pisze:Wetka walczy jak lew.
Blusia raczej nie bardzo.
Będę ją widzieć pojutrze... mam nadzieję na lepsze widoki, niż ostatnio.
Żeby tylko wiedziała i rozumiała, jak wiele osób o nią walczy, ilu ludzi trzyma kciuki i myśli o niej ciepło.
Żeby wiedziała, że czeka na nią dom...
Chiara pisze:Chiara pisze:Chiara pisze:Każdy kociarz zna ten moment, kiedy pocieszenia szuka się w słowach: "Proszę zrobić dla niej wszystko co się da." To właśnie ilgatto powiedziała do wetki i nie wiem czy dałaby radę podjąć decyzję o uśpieniu, gdyby Zosik jej nie pomogła - tak ciężko jej było rozstać się z kicią.Dysponujemy dramatycznym zdjęciem Babuni z lecznicy, ale postanowiłyśmy go nie wrzucać. Chcemy, żebyście zapamiętali ją taką jaką była przez kilka ostatnich lat - pogodną kocią staruszkę wypoczywającą na działce ilgatto. I sami też chcemy ją właśnie taką zapamiętać.
Koszty leczenia Babuni są bardzo wysokie, wyższe niż się spodziewałyśmy.Musimy zapłacić aż 330 zł do 5 września, ale gdyby Babunia miała szansę na dalsze szczęśliwe życie ta szansa zostałaby wykorzystana. Odeszła, bo nie można było zrobić już nic więcej.
KRS 0000508232
Batka 75 zł
Kaska 30 zł
Dziewczyny![]()
![]()
Jeszcze Zuzaprzekazała dla Babuni ['] wpłatę.
Batka 75 zł
Kaska 30 zł
Zuza 20 zł
Mamy 125 zł. Brakuje nam 205 zł.
basia111 pisze:Oj jak ja lubię takie gadające kotki
Chiara pisze:Chiara pisze:Chiara pisze:Każdy kociarz zna ten moment, kiedy pocieszenia szuka się w słowach: "Proszę zrobić dla niej wszystko co się da." To właśnie ilgatto powiedziała do wetki i nie wiem czy dałaby radę podjąć decyzję o uśpieniu, gdyby Zosik jej nie pomogła - tak ciężko jej było rozstać się z kicią.Dysponujemy dramatycznym zdjęciem Babuni z lecznicy, ale postanowiłyśmy go nie wrzucać. Chcemy, żebyście zapamiętali ją taką jaką była przez kilka ostatnich lat - pogodną kocią staruszkę wypoczywającą na działce ilgatto. I sami też chcemy ją właśnie taką zapamiętać.
KRS 0000508232
Batka 75 zł
Kaska 30 zł
Dziewczyny![]()
![]()
Jeszcze Zuzaprzekazała dla Babuni ['] wpłatę.
Batka 75 zł
Kaska 30 zł
Zuza 20 zł
Mamy 125 zł. Brakuje nam 205 zł.
Batka pisze:To raczej pewien św. Mikołaj pomógł
taki co to licytował prezenty
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1118 gości