Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 03, 2014 21:09 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

Ja dziś miałam sesje i wystąpiła w niej Marysieńka :DDD pokaże Wam efekt za chwilkę :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro wrz 03, 2014 21:25 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

Obrazek

Oto Marysia zagarnięta do sesji zdjęciowej :D A facet który ją trzyma - uwaga - do wzięcia Dziewczyny hihi ;) która, która chętna? ;)
Maryś jako modelka spisała się wyśmienicie, Kituś jak zwykle schowana była :)

klaudiafj

Post » Śro wrz 03, 2014 21:36 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

klaudiafj pisze:Obrazek

Oto Marysia zagarnięta do sesji zdjęciowej :D A facet który ją trzyma - uwaga - do wzięcia Dziewczyny hihi ;) która, która chętna? ;)
Maryś jako modelka spisała się wyśmienicie, Kituś jak zwykle schowana była :)

kruca bomba, super fota :201494 :201494
ale kitka coś minę miała wkurzoną :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro wrz 03, 2014 22:11 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

e tam, hehe jak Mariusz usiadł na kanapie to ona od razu na oparcie wskoczyła i oplotła go ogonem przez twarz :D Mariusz kupiony :D serce stopione, więc chciał zdjęcie z nią :) Ale faktycznie mina Marysi bezcenna :d

klaudiafj

Post » Pon wrz 08, 2014 19:33 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

Cześć Dziewczynki :1luvu: :1luvu:
no i co ciekawego kotecki dzisiaj zmalowały :mrgreen:
u mnie jak jest za spokojnie to zaczynam się martwić :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon wrz 08, 2014 19:39 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

Obrazek

A dobry wieczór :)

U nas nic się nie dzieje ;) Kotki już razem śpią na domku jak widać, a tak to są prawie jak siostry :D Kupiłam im nawet jedną dużą kuwetę zamiast dwóch małych :) U nas generalnie jest cisza i spokój ;) Aha i kupiłam im mysz szarą nakręcaną ;) Marysia szaleje :D

Pozdrawiamy :)))

klaudiafj

Post » Pon wrz 08, 2014 20:10 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

[quote="klaudiafj"]Obrazek

Jaki piękny widok :D tak wygląda szczęście :1luvu:

ja tez kupiłam moim sierściuchom myszkę nakręcaną :D tylko że wyszło na to że to sobie tą myszkę kupiłam bo kotecki szału na jej widok nie dostały :mrgreen:
Generalnie wychodzi na to że te wszystkie zabawki jakie koteckom znoszę do domu to nie koteckom tylko sobie przynoszę :twisted: jak ja się nimi z kotkami bawię to jest nawet ale jak same mają się bawić to już nie :evil:
jak przedszkolanka się czuję czasami :ryk:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon wrz 08, 2014 20:13 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

Mam tak samo, dlatego już nie kupuje zabawek, tyle że biedna Maryś wie widocznie co to mysz, bo bardzo jej zabawka przypadła do gustu. Rzuca nią ile wlezie ;) Coś jej się przypomina, bo robi to tak samo jak koty bawią się prawdziwą martwą myszą. A Kituś heh olewa temat :)

klaudiafj

Post » Pon wrz 08, 2014 20:16 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

My tu kombinujemy i kupujemy wyszukane zabawki co kotecki się nie nudziły, żeby wesolutkie były i się bawiły a tu wystarczy pudeł różnej wielkości nastawiać i gotowe :D kotki przeszczęśliwe
Albo worki i wszelkiego rodzaju siatki :D
Obrazek

agusialublin

Post » Wto wrz 09, 2014 8:07 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

I jeszcze długie gałązki wierzby płaczącej (z człowiekiem na drugim końcu) - sama radość dla kota :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto wrz 09, 2014 11:28 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

U mnie w salonie są dwa duże pudła, domek koci, reklamówka taka sztywna szeleszcząca, nitka taka zakończona z jednej strony zwojem jak mulina a z drugiej pędzelkiem, i jak jeden kot ciągnie to drugiemu to się rusza ;) albo ja im to rzucam do gonienia. I ostatnio już usłyszałam - za dużo miejsca poświęciłam kotom w mieszkaniu :) Faktycznie, jakby wyrzucić wszystko co jest tylko ze względu na koty to połowa klamotów byłaby na hasioku a w mieszkaniu pusto :))))) Ale co zrobić :) Kot nie pies i na dwór nie wyjdzie :DD

klaudiafj

Post » Wto wrz 09, 2014 20:31 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

A bo widzisz, to już nie jest nasze mieszkanie, to mieszkanie kotecków :mrgreen:
U mnie też jest wielki koci plac zabaw :201479
Obrazek

agusialublin

Post » Śro wrz 10, 2014 7:50 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro wrz 10, 2014 15:29 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

Zapomniałam jeszcze o dwóch fotelach, które stoją tylko dlatego, że w domu są kotecki - to ich łóżka :D Echhh, a potem taki kotek i tak przychodzi do mamy się tulić i żądać zabaw :D Więc jeszcze i ja też jestem mebel od kotecków ;p

A tu Kitulka, która przyszła zrobić mi dzień dobry :) Nie miałam jak odsunąć tel, żeby zrobić jej zdj, ale coś tam widać :D
Obrazek

Chyba powinnam się przenieść na dział "nasze koty":)

klaudiafj

Post » Śro wrz 10, 2014 16:02 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Prosimy o zdrówko!

Pięknotka :)

Tak, tak - musisz mieć wątek na 'Nasze koty', już jakiś czas temu Ci o tym pisałam <3
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]