♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 01, 2014 21:51 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Hej :1luvu:
Widzę, że wypad weekendowy udany :ok:
Świetne foty :) ja uwielbiam chodzić po lesie, tylko ostatnio okazji mało :(
Jak na dwugodzinny spacer to łowy grzybowe całkiem niezłe, żeby tak za każdym razem choć tyle znaleźć to już będzie super :ok:
Dobrze, że jutrzejsze usg nie będzie już takie niemiłe.
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon wrz 01, 2014 23:05 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Annaa pisze:Hej :1luvu:
Widzę, że wypad weekendowy udany :ok:
Świetne foty :) ja uwielbiam chodzić po lesie, tylko ostatnio okazji mało :(
Jak na dwugodzinny spacer to łowy grzybowe całkiem niezłe, żeby tak za każdym razem choć tyle znaleźć to już będzie super :ok:
Dobrze, że jutrzejsze usg nie będzie już takie niemiłe.

Hej Aniu :1luvu:

Udany :) Trzeba korzystać z końcówki lata ;)
Ja też ostatnio mało, bo jeżdżę do rodziców raz na ruski rok...
Mieliśmy jeszcze iść w jedno miejsce, ale już nie daliśmy rady :D
Jeszcze ja mam kondycję zerową to już w ogóle ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Wto wrz 02, 2014 0:06 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Zapraszamy :)

Następnym razem będzie lepiej :D :ok:

Rilla07 pisze:
Jak zobaczyłam Teemcia po raz pierwszy to nie miałam pojęcia jakie to umaszczenie :)
Dymniaczek, czyli biały kot, który wpadł do komina - zawsze się z tego śmieję :mrgreen:

Fajnie :) jeszcze tego nie słyszałam.
Wśród rodzeństwa Yuki też był dymniaczek, ale jak zobaczyłam malucha takiego jak Balbinka[*]
to od razu wiedziałam, że to ona musi być moja :)
Obrazek

Annaa

Post » Wto wrz 02, 2014 19:24 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto wrz 02, 2014 19:36 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Jak po badaniu Kasiu ?
Obrazek

Annaa

Post » Wto wrz 02, 2014 19:45 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Hej hej Kochani :1luvu:

Ja dzisiaj zakręcona jak zwykle, właśnie odwiedzam wątki na których mam zaległości ;)

barbarados pisze:Cześć :1luvu:

Hej :1luvu:

Annaa pisze:Jak po badaniu Kasiu ?

Na szczęście nie jest źle ;)
W woreczku nie widać złogów (lekarz powiedział "jeszcze" tak więc muszę pilnować diety) :) Jednak stan zapalny dalej się utrzymuje.
Tak więc żegnaj smażenino :lol:
Mam nadzieję, że to już koniec moich lekarskich poczynań, bo na prawdę jest to już nudne... ;)

Poza tym w porządku, kocurki grzeczne, za to w nocy dały czadu :
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Wto wrz 02, 2014 19:48 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Jak sie wyszalały to teraz odsypiają :wink:
A ze zdrowiem , oby gorzej nie było . Tak na poczatek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ach , no i witamy w klubie zakreconych :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto wrz 02, 2014 20:01 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

To chyba dobre wieści :D
Trzymam za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Annaa

Post » Wto wrz 02, 2014 20:17 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

barbarados pisze:Jak sie wyszalały to teraz odsypiają :wink:
A ze zdrowiem , oby gorzej nie było . Tak na poczatek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ach , no i witamy w klubie zakreconych :wink:

No właśnie teraz śpią, żeby pewnie zacząć balangę o 12 w nocy :)
Będzie dobrze, musi być :ok:

Annaa pisze:To chyba dobre wieści :D
Trzymam za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki :1luvu:
Dobre wieści i mogę się zabrać za inne rzeczy wreszcie ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Wto wrz 02, 2014 20:22 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Jeszcze jest trochę czasu, żeby wybawić chłopaków, to może dadzą w nocy pospać :wink:
Obrazek

Annaa

Post » Wto wrz 02, 2014 21:00 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Annaa pisze:Jeszcze jest trochę czasu, żeby wybawić chłopaków, to może dadzą w nocy pospać :wink:

Jeden śpi na szafie, drugi na regale ;)
Nie ma szans by je ściągnąć, Muszu udaje, że mnie nie słyszy :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Wto wrz 02, 2014 21:20 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

A mnie usłyszy ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chcę Mó !!!! :mrgreen: i Temó :mrgreen: tak rach ciach :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto wrz 02, 2014 21:27 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Myszolandia pisze:A mnie usłyszy ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chcę Mó !!!! :mrgreen: i Temó :mrgreen: tak rach ciach :mrgreen:

Hej Sylwuniu :1luvu:

Teemcia by posłuchał ;) On lgnie strasznie i biegnie jak się go woła.
Mnie mój kochany starszy kocurro niestety ma głęboko w puchatych czterech literach jak śpi ;)

Zdjęcie z przed kilku minut, tylko wyciągnęłam rękę z aparatem do góry nie wstając od kompa :lol:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Wto wrz 02, 2014 21:30 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Mój Mó <3 jaki Ty masz ponętny.....yyy ogonek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :1luvu: :oops:
Temó to ja się kiedyś zajmę tak,że wszystkie jego futro mu dęba stanie :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto wrz 02, 2014 21:42 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Myszolandia pisze:Mój Mó <3 jaki Ty masz ponętny.....yyy ogonek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :1luvu: :oops:
Temó to ja się kiedyś zajmę tak,że wszystkie jego futro mu dęba stanie :mrgreen:

Podejrzewam, że będzie zachwycony, taki jest Teemol :D
Teraz już śpią razem, bo maluch przyszedł do Muszu na przytulasy i o dziwo nie został ofukany ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]