Śliczna i kochana. Ale oswoiła się w ekspresowym tempie, w życiu się nie spodziewałam po tym, jak zachowywała się bezpośrednio po złapaniu. Dała się dziś wziąć na ręce No i u weta byliśmy i obeszło się bez przelewu krwi. Jutro wychodzimy z klatki
Avi jest podwójną rekordzistką: jako najszybciej oswojony dzikus i jako kotka wzbudzająca największe zainteresowanie. Jeszcze nawet nie myślałam o ogłaszaniu jej (no bo jak? Po dwóch dniach?) a już mam 2 pytania o nią
Od weta, u którego byłam i ze sklepu (gdzie nie byłam, ale właścicielka wie, że jak ktoś o kota pyta, to go trzeba do mnie kierować, bo nawet jak nie mam, to za chwilę będę miała).
Ewentualnie mogę jeszcze rozprowadzić 5 czarno-białych i 3 bure. I jakiegoś jednego.
Zakocisz caly Puck Gratulacje,ze domki tak sie pchaja
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Zwiedza kąty, bawi się zabaweczkami, które wpadną jej w łapy. Kotów nie zaczepia, raczej ich unika, ale bez paniki. Trochę się płoszy, gdy do niej podchodzę. ale to na pewno szybko jej minie, dotychczas oglądała mnie na swoim poziomie (klatka stoi nie na podłodze, tylko wyżej). Ogólnie, nie jest źle.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.