Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:barbarados pisze:Te bure w tym roku jakieś dziwne są . Lepiej daj michę . Bo jeszcze się okaże , że w nocy z niego tygrys wyjdzie
dostał![]()
dwa rodzaje i jedno zjadł drugie nie
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Śliczne cudeńko masz Miruś!
No nie może być inaczej: w końcu to przecież Pan Psot!
a czy wszystkie Koty- Psoty to niejadki?![]()
dzisiaj musiałam szybko jechać do sklepu po to jedzenie co mu smakowało, bo oczywiście mus z royala nie wzbudza zachwytu, trochę poje i odchodzi![]()
jak mu nałożyłam to co lubi to od razu się na nie rzucił, pojadł, umył pyszczek i śpi
Nie. Psot to smakosz.
to może mały też smakosz? tego spróbuje- niedobre, tamtego- niedobre
barbarados pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
Moje małe dostaja Dolmilk , tak raz dziennie i dla smaku . Ale piją same , z miseczek . Teraz nawet Filek stwierdził , że jest malutkim , zabiedzonym kotkiem i też chce mleka . Dostaje pół łyżeczki , tak na smak
barbarados pisze:mir.ka pisze:barbarados pisze:Te bure w tym roku jakieś dziwne są . Lepiej daj michę . Bo jeszcze się okaże , że w nocy z niego tygrys wyjdzie
dostał![]()
dwa rodzaje i jedno zjadł drugie nie
Mirka , jaki duży żołądeczek może mieć takie kocie ? Ja bym chciała , żeby jadło saszetke na raz , ale przecież ile on moze w siebie wcisnąc ?
kicikicimiauhau pisze:Śliczny dzieciak
Myszolandia pisze:Słodka ta Malizna![]()
![]()
![]()
Te pręgi jak prrrawdziwyy tygrrryssss![]()
Mały Smok
isabell36 pisze:kochany maluszek![]()
![]()
![]()
wie jak sobie okręcić dużą wokół pazurka![]()
![]()
barbarados pisze:Kochany maluch . Chce przerosnąc dorosłe koty![]()
Raz dziennie może nie zaszkodzi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości