TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 29, 2014 20:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Blacky za T.M.:(:(:(Duzo kotów do ado

a ja pokaze wozeczek Maksia :
Obrazek

Obrazek

Obrazek

(jedno zdjecie nie wgralo mi sie bo doszlo w polowie tylo :() ale na pozostalych widac jaki super wozeczek! naprawde wspaniale ze Maksio ma taki ekstra wypasiony wozek :)

ciesze sie ze w koncu puszeczki dotarly. :ok:
niestety tylko w firmie keko mozliwa byla darmowa wysylka przy zamowieniu za 85 zlotych :(

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pt sie 29, 2014 20:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Blacky za T.M.:(:(:(Duzo kotów do ado

mamaGiny pisze:dogadajmy transport i ciachnijmy go u nas ;-)

a z optymistycznych wiadomości - byłam dziś odwiedzić Wojtusia ;-)

i choć serce krwawi wiem, że ma tam dobry domek, już jest zadomowiony na całego :ok:
juto wrzucę zdjęcia jakby jakiś gorliwy pan ze straży chciał zobaczyć

Bardzo dziekuje :1luvu: , tak bardzo sie martwię że nikt o niego nie pyta a on juz taki duży i może kastracja pomoże mu dom znaleźć :?

Jak cieszą takie wieści jak u Wojtusia , i dokładnie niech tatuśko z strażą miejska niech sobie porównają , gdzie mu lepiej . Bardzo i to bardzo co dziękuje za pomoc , za wszystko co dla nas robisz :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt sie 29, 2014 20:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Blacky za T.M.:(:(:(Duzo kotów do ado

AgaS1987 pisze:a ja pokaze wozeczek Maksia :
Obrazek

Obrazek

Obrazek

(jedno zdjecie nie wgralo mi sie bo doszlo w polowie tylo :() ale na pozostalych widac jaki super wozeczek! naprawde wspaniale ze Maksio ma taki ekstra wypasiony wozek :)

ciesze sie ze w koncu puszeczki dotarly. :ok:
niestety tylko w firmie keko mozliwa byla darmowa wysylka przy zamowieniu za 85 zlotych :(

Agus dzięki za wstawienie fotek Maksiowego wózka :lol:

Mam nadzieje ze następnym razem będzie możną zamówić puszeczki gdzie indziej , może później ale bez takich cyrków :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sie 29, 2014 22:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-pilnie potrzebne podkłady 60x90 .....

Zapomniałam dopisać iz kilka dni temu zamówiła 20 kg smilli a dziś 21 kg skrzydeł indyczych i 7 kg głowizny wołowej ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sie 30, 2014 1:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-pilnie potrzebne podkłady 60x90 .....

Nowe wydarzenie Wincentego - kto ma facebooka niech dołączy,udostępni i pozaprasza znajomych- ostatnia zbiórka była owocna- mam nadzieję, że i tym razem tak będzie bo zapasy już się pokończyły :(

https://www.facebook.com/events/802883716399287/?fref=ts
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Sob sie 30, 2014 20:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-pilnie potrzebne podkłady 60x90 .....

Ania G pisze:Nowe wydarzenie Wincentego - kto ma facebooka niech dołączy,udostępni i pozaprasza znajomych- ostatnia zbiórka była owocna- mam nadzieję, że i tym razem tak będzie bo zapasy już się pokończyły :(

https://www.facebook.com/events/802883716399287/?fref=ts

Aniu bardzo dziękuje za wydarzenie , jest ciężko , zaprosiłam wielu znajomych , ale odzew słaby , bardzo słaby :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sie 30, 2014 20:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-pilnie potrzebne podkłady 60x90 .....

Jestem bardzo zaniepokojona Lakusiem :(:(:( , wczoraj a raczej dzis o 2 w nocy jeszcze odsikiwałam zwierzaki a Lakuś miał znów bardzo twardy pęcherz , znów był bardzo bolesny , i podczas odsikiwanie uderzył mnie łapką rozrywając powiekę w oku , bardzo krew sie lała , bardzo boli :(:(:(
Wczoraj podałam mu jak co dzień Niwalin i Cartchophen ( dawka na piątek ) w niedzele też ma dostać, niestety znów musi brać nospe , bardzo sie boje o niego :(:(:(

A z dobrych wieści to miałyśmy dzis adopcje i to forumową :ok: :lol: , bo forumowa Alienor była mama do dziś dla niej ,a od dzis jest .... i tu nie zdradzę kto :twisted: , niech sama sie ujawni :lol: , dziewczyny bardzo i to bardzo Wam dziękuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sie 30, 2014 22:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-pilnie potrzebne podkłady 60x90 .....

Od dzisiaj mała Attica będzie u mnie. Nigdy u nas nie było 4 kotów, jednak nasza kotka, którą udało się odratować 1,5 miesiąca temu bardzo szukała towarzystwa kogoś na swoim poziomie wiekowym, dlatego po paru dyskusjach zgodzili się na kolejnego kociaka i tak Attica jest u mnie od dzisiaj. Po krótkiej kwarantannie zrobimy małe zapoznanie i zobaczymy, czy dziewczyny przypadną sobie do gustu:)

Zrobiłam też bazarek na pokrycie kosztów u wetów, mam nadzieję, że się coś z tego spodoba, w razie czego proszę o jego podnoszenie:) Każda uzbierana złotówka zmniejszy dług:)

viewtopic.php?f=20&t=164434&p=10744019#p10744019

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Nie sie 31, 2014 0:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-pilnie potrzebne podkłady 60x90 .....

miko_bs pisze:Od dzisiaj mała Attica będzie u mnie. Nigdy u nas nie było 4 kotów, jednak nasza kotka, którą udało się odratować 1,5 miesiąca temu bardzo szukała towarzystwa kogoś na swoim poziomie wiekowym, dlatego po paru dyskusjach zgodzili się na kolejnego kociaka i tak Attica jest u mnie od dzisiaj. Po krótkiej kwarantannie zrobimy małe zapoznanie i zobaczymy, czy dziewczyny przypadną sobie do gustu:)

Zrobiłam też bazarek na pokrycie kosztów u wetów, mam nadzieję, że się coś z tego spodoba, w razie czego proszę o jego podnoszenie:) Każda uzbierana złotówka zmniejszy dług:)

viewtopic.php?f=20&t=164434&p=10744019#p10744019

No to czekamy na fotki i relacje z zapoznania :ok:

I Bardzo dziękuje za bazarek , zaraz tam ide :1luvu:

Rozerwana powieka mi zsiniała i potwornie boli :(:(:( Szczególnie jak sie nachylam a jeszcze przedemna odsikiwanie ..
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sie 31, 2014 1:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-pilnie potrzebne podkłady 60x90 .....

No to Attica zostaje prawie " w rodzinie" :piwa:
Justynko, zerknij na ten link:
http://www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?va ... na+60+x+90
to link do sieci aptek "Dom i zdrowie". To działa tak, że jak się chce coś kupić, to trzeba się zarejestrować na stronie sieci, wybrać zakupy, wsadzić do koszyka a następnie wybrać aptekę ( sieciową ) w której chce się odebrać zakupy. Płaci się w aptece przy odbiorze. Można na stronie sprawdzić listę aptek i wybrać co najbliżej. W Tychach podało 4 apteki :
• Apteka 'Dbam o Zdrowie' Al. Bielska 107, Tychy
• Apteka Ogólnodostępna Arkadowa 8, Tychy
• Apteka Dbam o Zdrowie Ks. Tischnera 1, Tychy
• Dbam o Zdrowie Towarowa 2, Tychy
Ten link to też link do podkładów - poszukałam co mają. Nie wiem, czy znasz podkłady firmy TENA, to szwedzka firma, ja ją znam z innych b. dobrych rzeczy.
Może być prościej iść do apteki i zapytać czy to mają ( i czy cena jest taka jak w internecie ), jeżeli to jest na stanie i taka sama to nie ma się co
rejestrować, ale może być tak, że jest dostępne na zamówienie ( tu dostawa do apteki jest bezpłatna i płaci się tylko za towar z koszyka )
Mają też Octenisept, o którym pisałaś - jest też w litrowej butelce za ok.70 zł.
Zajrzyj tam i powiedz co Ty na to.
Jutro pogadamy co z tym dalej, a teraz spadam spać, dobranoc

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Nie sie 31, 2014 2:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-pilnie potrzebne podkłady 60x90 .....

marivel pisze:No to Attica zostaje prawie " w rodzinie" :piwa:
Justynko, zerknij na ten link:
http://www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?va ... na+60+x+90
to link do sieci aptek "Dom i zdrowie". To działa tak, że jak się chce coś kupić, to trzeba się zarejestrować na stronie sieci, wybrać zakupy, wsadzić do koszyka a następnie wybrać aptekę ( sieciową ) w której chce się odebrać zakupy. Płaci się w aptece przy odbiorze. Można na stronie sprawdzić listę aptek i wybrać co najbliżej. W Tychach podało 4 apteki :
• Apteka 'Dbam o Zdrowie' Al. Bielska 107, Tychy
• Apteka Ogólnodostępna Arkadowa 8, Tychy
• Apteka Dbam o Zdrowie Ks. Tischnera 1, Tychy
• Dbam o Zdrowie Towarowa 2, Tychy
Ten link to też link do podkładów - poszukałam co mają. Nie wiem, czy znasz podkłady firmy TENA, to szwedzka firma, ja ją znam z innych b. dobrych rzeczy.
Może być prościej iść do apteki i zapytać czy to mają ( i czy cena jest taka jak w internecie ), jeżeli to jest na stanie i taka sama to nie ma się co
rejestrować, ale może być tak, że jest dostępne na zamówienie ( tu dostawa do apteki jest bezpłatna i płaci się tylko za towar z koszyka )
Mają też Octenisept, o którym pisałaś - jest też w litrowej butelce za ok.70 zł.
Zajrzyj tam i powiedz co Ty na to.
Jutro pogadamy co z tym dalej, a teraz spadam spać, dobranoc

Cena podkładów porównywalna do tych co ja kupuje , 1.45 za szt jak sie bierze 30 szt, wiec za paczke wychodzi 43.5 a mam kilkadziesiąt metrów do apteki a np na ale Bielska to pieszo z ciezkimi paczkami to nie da rady bez auta było by ciężko a ja minimum 1 duża paczka 30 szt na tydzień potrzebuje , nie licze tego co dostaje dla Bartusia i Lakiego od fundacji które tymi dwoma kotami sie opiekują wirtualnie .

A octanisept potrzebny jest ten 250ml ponieważ on ma dyfuzor a ten litrowy nie ma go , w mojej aptece kosztuje niecałe 40 zł , idzie jeden na tydzień , chyba że bym miała dodatkowo dyfuzor, ostatnio tak zrobiłam , że kupiłam litrowy ale dyfuzor w butelce 250 ml po drugim nalaniu sie zawiesił i był problem jak to używać :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sie 31, 2014 2:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-pilnie potrzebne podkłady 60x90 .....

a te pieluchy http://www.doz.pl/apteka/p65933-Tena_Pa ... l_16_sztktóre biore dla Maksa i Etny ( na noc ) sa o 50 groszy tansze w mojej aptece :)

A octaniseptu 250 nie potrafię znaleźć , pomożesz mi , ale tylko ten 250 ml , używam tez polibiotyk i riwanol w płynie, a też sudokrem ,ale jego mam pod dostatkiem , największy problem jest z podkładami , a za niedługo nie bedzie juz tez pampersów aktiv baby o rozmiarze 6 :(
Ostatnio edytowano Nie sie 31, 2014 2:23 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sie 31, 2014 2:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-pilnie potrzebne podkłady 60x90 .....

octanisept juz znalazłam , jest tanszy o kilka zł , ale tez ten sam produkt jest znacznie droższy , nie wiem o o chodzi :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sie 31, 2014 10:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-pilnie potrzebne podkłady 60x90 .....

Justa&Zwierzaki pisze:octanisept juz znalazłam , jest tanszy o kilka zł , ale tez ten sam produkt jest znacznie droższy , nie wiem o o chodzi :(

ok, kupisz tam gdzie Ci wygodniej
przypomnij proszę nr konta na priva

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Nie sie 31, 2014 12:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-pilnie potrzebne podkłady 60x90 .....

marivel pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:octanisept juz znalazłam , jest tanszy o kilka zł , ale tez ten sam produkt jest znacznie droższy , nie wiem o o chodzi :(

ok, kupisz tam gdzie Ci wygodniej
przypomnij proszę nr konta na priva

Już wysyłam :lol:

A z Lakim źle :(:(:(, rano miał zwymiotowane w klatce, i prawie pełno miskę z jedzeniem , zmieniłam mu na swieze , i juz wczoraj marudził z jedzeniem wiec mi do tej rc fibre dodałam sanabella które uwielbia i wieczorem tylko podzióbał a teraz nic , tylko pije , jutro jadę z nim do weta , boje sie niego :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]