Kosmetyki,książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sie 28, 2014 14:54 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare. Bure i Łaciate

1. Woda toaletowa Yves Rocher Flowerparty 50ml. Nowa, w oryginalnym opakowaniu, zafoliowana.
:arrow: Cena KT 50zł
:arrow: Cena wywoławcza 40zł

Obrazek

"Zapach kwiatowy, iskrzący świeżością, wesoły i lekki, zapach - symbol spontanicznej kobiety, który na długo pozostaje w pamięci. Wesołe, musujące akordy kwiatowe i owocowe są świadectwem radości życia. Pomarańcza i mandarynka zapewniają eksplozję witalności i kwaskowatego optymizmu, a nawet zuchwałości. Serce zapachu bije niuansami kwiatowo-owocowymi, przyciągając uwagę. W głębi zapachu, wanilia na długo zapada w pamięć.
Nuta głowy: pomarańcza, mandarynka Nuta serca: róża, malina, liczi Nuta głębi: wanilia."
ze strony YR

Wbrew jesiennej depresji. :)

Obrazek

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Czw sie 28, 2014 19:49 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

mir.ka pisze:poproszę nr 12

a reszty nie ma?

Jakiej reszty? Czego nie ma Mireczko?
12 już zapisuję :)
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt sie 29, 2014 7:31 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

Zosik pisze:

a reszty nie ma?

bo to jeden , pierwszy tom, a są trzy
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt sie 29, 2014 10:37 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

mir.ka pisze:
Zosik pisze:

a reszty nie ma?

No nie mam niestety. :(
Z drugiej strony lepszy pierwszy, niż ostatni. :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt sie 29, 2014 14:23 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

Zosik pisze:
mir.ka pisze:
Zosik pisze:

a reszty nie ma?

No nie mam niestety. :(
Z drugiej strony lepszy pierwszy, niż ostatni. :mrgreen:

masz rację
choć ostatniego to chyba połowy nie nakręcili :)
przelew idzie
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt sie 29, 2014 19:27 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

A powiem Ci, że nawet nie wiem, bo to są w ogóle nie moje klimaty. ;)
Moi chłopcy lubią oglądać (może polubią też czytać... :roll: ), ale do mnie fantastyka nigdy nie docierała.
Jedyne, co mogłam strawić i mi się podobało, to Sapkowski.
Ale gusta co jakiś się zmieniają, więc może i do fantastyki kiedyś dojrzeję... :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt sie 29, 2014 21:30 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

jak tam mierzenie? Zwlaszcza w cycku i dlugosc calkowita mnie interesi ...
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob sie 30, 2014 8:34 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

Zosik pisze:A powiem Ci, że nawet nie wiem, bo to są w ogóle nie moje klimaty. ;)
Moi chłopcy lubią oglądać (może polubią też czytać... :roll: ), ale do mnie fantastyka nigdy nie docierała.
Jedyne, co mogłam strawić i mi się podobało, to Sapkowski.
Ale gusta co jakiś się zmieniają, więc może i do fantastyki kiedyś dojrzeję... :mrgreen:

Sapkowskiego też lubię, niedawno kupiłam "Sezon burz"
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sie 30, 2014 15:04 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

shira3 pisze:jak tam mierzenie? Zwlaszcza w cycku i dlugosc calkowita mnie interesi ...

Powiem Ci kochanie, że jest to kiecka BARDZO trudna do zmierzenia, albowiem rozciąga się i rozciąga, i co ją ułożę, to wychodzi inaczej. ;)
Generalnie na płasko, bez naciągania żadnego w cycku jest 45 x2.
Ale na kobitkę, co ma w cycku 90 będzie stanowczo za duża, bo materiał musi być naciągnięty, żeby dobrze wyglądała. To musi byś naprawdę pokaźny cycek, żeby się odpowiednio ułożyła.
Na płasko bez rozciągania od szyi do dołu jest ok. 80cm. Od pachy w dół ok. 70cm.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Sob sie 30, 2014 20:19 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

Podrzucam i zapraszam do pomocy! :D
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Sob sie 30, 2014 20:45 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

To z czego ona jest? Dzianina jakaś?
Myślę, cycka mam dość, ale trochę krótka....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie sie 31, 2014 16:30 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

shira3 pisze:To z czego ona jest? Dzianina jakaś?
Myślę, cycka mam dość, ale trochę krótka....

Si, jakowaś dzianina. No właśnie nie jest krótka. Ja mam 164cm wzrostu i była niezbyt krótka, a właściwie to nawet wydawało mi się, że jestem na nią za niska, bo powinna się naciągnąć mocno. Ale nie miała na czym... :roll:
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie sie 31, 2014 17:42 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

Jaki termin ważności ma krem z numeru 2?
Markotna, bo lubi marudzić i lubi KOTY.

Nie kupuję i nie popieram kupowania z pierwszej ręki kosmetyków testowanych na zwierzętach.

marKOTna

Od: Śro lut 13, 2013 22:34

Post » Nie sie 31, 2014 17:49 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

marKOTna pisze:Jaki termin ważności ma krem z numeru 2?

Wrzesień 2016, proszę drogiej Pani. :)
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Nie sie 31, 2014 18:24 Re: Kosmetyki, książki i sukienka na Szare, Bure i Łaciate

przyszłam reklamę zrobić
dla książki "Wróżby z koronek"
czytałam, posiadam i muszę napisać, że bardzo fajna książka
jest jakiś wątek z romansem, trochę kryminału, sensacji, magii (nie jakieś tam przesadzone fantasy, tylko tak dość realnie), no i oczywiście niesamowicie zaskakujące zakończenie, zwykle człowiek przewiduje choć zarys zakończenia a tu taka bomba, że nikt się nie spodziewa
kto ciekawy niech zaryzykuje, nie pożałuje :D
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

[poprzednia][następna]