Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:No szkoda, że chłopaczki z wieży nie korzystająCzytałam jednak nie raz, że nie każdy kot lubi drapak, u mnie na szczęście kotałki swój drapak uwielbiają. Może sprzedaj tą wieżę?.
Rilla07 pisze:A moje kocury urządziły sobie wczoraj taką oto zabawę
Ganiały się, chowały po kolei jeden albo drugi, przewracały kartony... normalnie przednia zabawa.
aannee99 pisze:No szkoda, że chłopaczki z wieży nie korzystająCzytałam jednak nie raz, że nie każdy kot lubi drapak, u mnie na szczęście kotałki swój drapak uwielbiają. Może sprzedaj tą wieżę?.
Myszolandia pisze:Noo i pamiętaj,z Łodziakami się nie dyskutuje,łodziakom się bez dyskusji przytakuje![]()
![]()
Rilla07 pisze:Myszolandia pisze:Jesio Myyyy !!!!!!!!!!
Noo i pamiętaj,z Łodziakami się nie dyskutuje,łodziakom się bez dyskusji przytakuje![]()
![]()
Hej Sylwuś![]()
![]()
![]()
Wiem, wiem... codziennie doświadczam tego na własnej skórze
Rilla07 pisze:
Annaa pisze::1luvu:
Pudła są zawsze najlepsze
No właśnie to jest dobry pomysł, a potem możesz kupić jakiś prostszy drapak i być może bardziej przypadnie chłopakom do gustuMyszolandia pisze:Noo i pamiętaj,z Łodziakami się nie dyskutuje,łodziakom się bez dyskusji przytakuje![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:ten....no....buziale dla Tżta,od Zioma, nie ?![]()
![]()
![]()
Mó,jak Ty pięknie wyglądasz a'la paninka z okinka![]()
![]()
![]()
Jak dzisiaj Temó ?![]()
![]()
![]()
Rilla07 pisze:
Ganiały się, chowały po kolei jeden albo drugi, przewracały kartony... normalnie przednia zabawa.
I tak sobie myślę, że z tej wieży może zrobić szafkę na jakieś rzeczy?
shira3 pisze:sikniem
kicikicimiauhau pisze:Moje tez uwielbiają zabawy w kartonachNastolatek Gucek od razu zwija się w klębuszek i spi, a pozostale skaczą i rozrabiają
Rilla07 pisze:
Zioma zioma, jeszcze nie mówi "na pole", bo za krótko tutaj mieszka ale nad tym pracuję
![]()
Teemcia superSzama ze smakiem nową karmę i bryka jak tygrysek
Myszolandia pisze:ad 1 .![]()
pocekomy obaczymy
![]()
ad 2. no i git![]()
![]()
![]()
aannee99 pisze:Może faktycznie zmiana miejsca wieżyczki sprawi, że kotałki będą z niej korzystały?
Kotina pisze:Witam się szybciutko ze swoją kotinową bandą![]()
Jak zwykle podziwiam piękne fotki i piękne modele![]()
![]()
![]()
vanesia1 pisze:Powiem Ci, że Tosia też jakoś szaleńczo do swojego drapaka przywiązana nie jest a kosztował prawie 400 zł, co dla mnie jest już dużą sumą
W budce nie śpi a półeczki służą jej tylko jako trampolina do odbijania się na parapet albo na gniazdko na górnej półce gdzie śpi. I zrób jej co chcesz
kicikicimiauhau pisze::201461
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości