Tez_Kaska pisze:Taki cud jak zrobilam to nie klopot, trzeba tylko cztery sruby wkrecic
Kasiu, ja nie inżynier, wytłumacz gdzie te cztery śruby wkręcić?
Moderator: Estraven
Tez_Kaska pisze:Taki cud jak zrobilam to nie klopot, trzeba tylko cztery sruby wkrecic
progect pisze:Tez_Kaska pisze:Taki cud jak zrobilam to nie klopot, trzeba tylko cztery sruby wkrecic
Kasiu, ja nie inżynier, wytłumacz gdzie te cztery śruby wkręcić?
mar-jolka pisze:To ustrojstwo tapicerskie do zszywek nazywa sie TAKER. Ja tez dzis przynioslam rury tekturoweTylko caly czas nie wiemjak umocowac do takiej rury poleczke i domek zeby bylo mocno- moja kicia to MCO- troche wazy
mar-jolka pisze: :
I nastepne pytanie- a jak zakonczyc mocowanie sznurka? Zeby sie nie odwijal? .
mar-jolka pisze:dziekuje za rady.To znaczy ze do mojej tekturowej rury mocuje poleczke za pomoca wspoormika i srub? Tak sie boje ze w tekturze sruby sie "wyrobia" a wlasciwie dziurki i ta polka wypadnie
Czy do sciany umocowac taka rure obejmami takimi jak sa do rynny? A moze jest prostszy sposob? Bo do podlogi chyba trudniej umocowac- zreszta wolalabym nie robic w niej dziur
tajdzi pisze:Ale boskie te wasze drapaki!!!!
A ja odziedziczyłam taki bajerancki drapak po koleżance (jej koteczka ma problemy z kręgosłupem)
Lonia rozmruczana bawiła się fantastycznie, jak jej składaliśmy (budka + rury+ półeczka + kółko + hamak) na 2 metry wysoki ...
A dziś stoi samotny...kot na szafie lub na oknie...
Ale pocieszam sie, że kot mieszka u nas dopiero 3 dni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt, sebans i 67 gości