Lattusia pisze:Hehe. Lepiej nie będę próbowaćGadałam z wetem-może uskrobałby nam jakieś zniżki na zastrzyki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lattusia pisze:Hehe. Lepiej nie będę próbowaćGadałam z wetem-może uskrobałby nam jakieś zniżki na zastrzyki.
Lattusia pisze:Jest nowy filmik-zapraszam do oglądania i komentowania
https://www.youtube.com/watch?v=nI5uWnF ... e=youtu.be
Lattusia pisze:W opisie pod filmikiem wszystko wyjaśnione, MB&Ofelia.
MaryLux-a to twoja kotecia nie skaka po szafkach, stołach, nie atakuje kapci i nie daje buzi kamerze?
Lattusia pisze:Moja babcia zastanawia się nad półkami na ścianie, bo ponoć w TV mówili, żeby kotu dać schodki, żeby sobie mógł po szafach skakać
Lattusia pisze:Ja bym sobie w swoim pokoju dała pułki zrobić, ale się boję że mi rypną na łeb, a ja mam łeb jak sklep...za komunyOstatnio wujek (od strony mamy) opowiadał jak to kot wszedł mu do domu a ten go wykopał za drzwi
Wiecie co mu powiedziałam?
Lattusia pisze:Powiedziałam: Lecz się na nogi, bo na głowę za późno. Zamknął się. Miałam już dość słuchania tego jak to na wsi wszyscy pięknie do kościółka chodzą, ksiądz go prosi o przycięcie krzaczka, że on dobry katolik, na pielgrzymki chodzi itd. Sratatata, a mnie węgiel kiełkuje w piwnicy i co?![]()
Ja tam mam taką fobię przed półkamiPostawię witrynkę przy kanapie żeby jej łatwiej było skakać. Potrafi wyskoczyć na biblioteczkę i zeskoczyć
Nie widziałam tego i chyba nie chcę zobaczyć...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 17 gości