Zrobiłam na pierwszej stronie notatkę na temat wpłat celowych. Czasem kiedy sytuacja tego wymaga decyduję się na przeprowadzenie zbiórki na jakiś cel: na tymczasa, na leczenie jakiegoś kota, na pomoc w nagłych wypadkach, gdy nie ma innej alternatywy. Piszę o tym tutaj, bo to nasz jedyny wątek, bardzo popularny. Jeśli w takich sytuacjach proszę o wpłaty to z konkretnym opisem w tytule. ( Maja, Blusia etc. ) Nigdy żadna wpłata z tytułem Powszechna Sterylizacja nie zostanie przeznaczona na jakikolwiek inny cel niż sterylizacja lub kastracja, sprzęt albo jedzenie i żwirek dla rekonwalescentów w Bielsku Podlaskim. Bardzo łatwo możecie to zweryfikować, ponieważ ujawniam koszty akcji i bardzo starannie zapisuję na jaką kwotę opiewa każda faktura i których zabiegów dotyczy.
Zazwyczaj nam pomagacie, kiedy organizujemy zbiórkę celową, ale jeśli kiedyś braknie - tak jak brakło w przypadku leczenia Majki - poradzimy sobie organizując bazarki. Pieniądze przeznaczone na sterylizację są święte, czekają w Sakiewce aż napłyną faktury za zabiegi.
Koszty administracyjne fundacji ponoszę sama.
Edit: Po namyśle założyłam nowy wątek dotyczący zbiórek celowych:
viewtopic.php?f=1&t=164317&p=10734732#p10734732
Ostatnio edytowano Nie sie 24, 2014 18:18 przez
Chiara, łącznie edytowano 1 raz