Spilett pisze:Kasiaaaaaaaaaaaaa, widziałam bazarek. Kusi mnie kurtka.
Fajna jest na prawdę, niby rozmiar L ale pasuje jak na M, więc numeracja sporo zawyżona.
Jakbyś się zdecydowała to po prostu zaproponuj cenę i deal

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:Kasiaaaaaaaaaaaaa, widziałam bazarek. Kusi mnie kurtka.
Rilla07 pisze:Ok, dzisiaj pojawił się tylko czarny kocurek, ten najbardziej ufny
Zaczął jeść w trakcie jak napełniałam miseczkę
Moje kocury chyba już wiedzą po co codziennie wychodzę wieczorkiem na te kilka minut bo witają mnie z wielkim "miauuuuuuuuuuuuuu", co chyba znaczy, że są zazdrosne![]()
Tak więc od razu dostały AlmoNature na podwieczorek i ... Teemo dostał (przepraszam bardzo za wyrażenie) jakiegoś pierd.lcaNie wiem jak mogę to inaczej nazwać
![]()
Wydawał z siebie jakieś kosmiczne dźwięki w różnych tonacjach i biegał galopem przez całe mieszkanie z wykrzywionym ogonem wskakując na wszystko co się daDosłowne adhd
Może z tego wyrośnie
Rilla07 pisze:........ Teemo dostał (przepraszam bardzo za wyrażenie) jakiegoś pierd.lcaNie wiem jak mogę to inaczej nazwać
![]()
Wydawał z siebie jakieś kosmiczne dźwięki w różnych tonacjach i biegał galopem przez całe mieszkanie z wykrzywionym ogonem wskakując na wszystko co się daDosłowne adhd
Może z tego wyrośnie
Annaa pisze:Mądry kotek![]()
Mnie dziś tak uziemnił Oskar.
Kurtka fajna też mi się podoba, ale chyba na mnie troszkę za szczupła
mir.ka pisze:
cieszył się ,że wróciłaś, choć pachnąca obcymi kotami....i bez dodatkowego
Miraclle pisze:Hej Kasieńko![]()
![]()
![]()
Ale pogoda w sam raz na dłuuuugie spanie.
Koty zapewne to wykorzystają![]()
Chłopcy na wysokościach wyglądają idealnie, takie miejsca są stworzone dla kotów![]()
Buziaki dla Was słodziaki![]()
![]()
![]()
![]()
Miłego dnia Kasieńko
kicikicimiauhau pisze:Witam![]()
aannee99 pisze::1luvu:![]()
Annaa pisze:Cześć Kasiu![]()
To była kocia radość w najlepszym wydaniu![]()
Ja bardzo lubię jak koty zachowują się tak żywiołowo
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 378 gości