♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 Jest i choinka ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 20, 2014 14:51 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej :) Zapłaciłam 18.08, dzisiaj jest 20.08, status obecny : "przygotowywanie wysyłki" - może jutro wyślą?. Coś mi się zdaje, że dopiero w poniedziałek paczuchę dostaniemy, a nie na weekend :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro sie 20, 2014 14:52 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

aannee99 pisze:Szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej :) Zapłaciłam 18.08, dzisiaj jest 20.08, status obecny : "przygotowywanie wysyłki" - może jutro wyślą?. Coś mi się zdaje, że dopiero w poniedziałek paczuchę dostaniemy, a nie na weekend :)

lepiej tak się nastaw :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro sie 20, 2014 14:53 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

No szkoda, ale na przyszłość będę wiedziała o tym sposobie :)
Obrazek

aannee99

Post » Śro sie 20, 2014 15:00 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Hej ! :D
Śliczne fotki :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro sie 20, 2014 21:31 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Ania, ja też początkowo nie wiedziałam i wybierałam opcję z przelewem. A potem się dziwiłam, czemu paczka mi tydzień idzie :roll: Potem mi dziewczyny podpowiedziały, żebym wybierała opcję "gotówka przy odbiorze" lub "płatność odroczona do 14 dni" i tak jak Mirka pisze - paczuszka zwykle jest na następny dzień, no góra za dwa dni.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro sie 20, 2014 21:41 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Hm ja płacę przelewem (za to chyba jest zniżka 1%) i mam paczuszkę w ciągu 3 dni roboczych np. zamawiam i płacę w poniedziałek, to w czwartek mam paczkę.
Tak więc myślę, że w piątek już będziesz mieć paczkę na 100% :)

Ale dobry pomysł z tym odroczeniem, spróbuję 8) Może będzie jeszcze szybciej.
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Czw sie 21, 2014 7:27 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Rilla07 pisze:Hm ja płacę przelewem (za to chyba jest zniżka 1%) i mam paczuszkę w ciągu 3 dni roboczych np. zamawiam i płacę w poniedziałek, to w czwartek mam paczkę.
Tak więc myślę, że w piątek już będziesz mieć paczkę na 100% :)

Ale dobry pomysł z tym odroczeniem, spróbuję 8) Może będzie jeszcze szybciej.

ja zwykle zamawiam za 100-200 zł jednorazowo więc ten 1% to niewiele, wybrałam za to taką opcję, że w zamian za to , że będę u nich kupować przez rok mam 3 % zniżki
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw sie 21, 2014 11:20 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Hej

Paczuchy nie otrzymałam jeszcze oczywiście, ale dostałam dwa e-maile od Zooplusa, że paczka została już wysłana, jednak wprowadzając numer przesyłki na stronie GLS napisane jest, że 'dane przetransmitowane, przesyłka jeszcze nie przekazana', więc dzisiaj na pewno jej u mnie nie będzie, a czy jutro?. Coś mi się zdaje, że dopiero w poniedziałek do mnie dotrze, niestety.

Ja również wykupiłam to co Mirka, że przez rok mam przy każdym zamówieniu 3% zniżki, to chyba kosztowało 19 złotych z tego co pamiętam?. Generalnie opłacało się taką zniżkę wykupić :ok: :ok:

Dziewczynki wróciły z nad morza około godziny 20 tej, Wikusia w drodze powrotnej źle się czuła, bolał Ją brzuch i głowa, zasnęła. Obie bardzo zadowolone, narobiły sporo fajnych zdjęć :D Pamiątkę będą miały, super. Były też w Świnoujściu, widziały piękne, turkusowe jezioro :) Mam zdjęcia, ale jest jakiś problem z odczytem ich z karty, laptop chyba świruje, wezmę kabelek od rodziców i jak przeniosę, to wstawię je :)

Tośka wlezie wszędzie 8)

Obrazek
Obrazek

aannee99

Post » Czw sie 21, 2014 11:50 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

aannee99 pisze:Hej

Paczuchy nie otrzymałam jeszcze oczywiście, ale dostałam dwa e-maile od Zooplusa, że paczka została już wysłana, jednak wprowadzając numer przesyłki na stronie GLS napisane jest, że 'dane przetransmitowane, przesyłka jeszcze nie przekazana', więc dzisiaj na pewno jej u mnie nie będzie, a czy jutro?. Coś mi się zdaje, że dopiero w poniedziałek do mnie dotrze, niestety.

to powinna dotrzeć jutro :)

Obrazek

:1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw sie 21, 2014 12:37 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

aannee99 pisze:Tośka wlezie wszędzie 8)

Obrazek

Każde miejsce trzeba sprawdzić :lol: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw sie 21, 2014 15:18 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Jaka Tosia śliczna <3

siljestene

Od: Śro lip 02, 2014 11:02

Post » Czw sie 21, 2014 16:57 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Tosieńka cudna, widać że rośnie szczęśliwa <3
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Czw sie 21, 2014 17:31 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

O tak, każde miejsce trzeba sprawdzić, to prawda!. Dzisiaj Marcel z Tosią mieli sporo takich miejsc do sprawdzania, bo kupiłam mebelki do pokoju Wiki, Pani mi je przywiozła i ... skręcałam je, ale był ubaw, włazili wszędzie. A ja?. No cóż, ręce mnie 'troszkę' bolą, ale dałam radę. Skręciłam nawet szafę, wchodząc na krzesło by górną część zamieścić na bolcach, a wszystko się tak chwiało, że byłam pewna iż nie dam rady sama tego zrobić, ale ... skoro sama w domu maluję ściany, to składanie mebli, to pikuś, prawda? 8) :ok:

Jak widać - Marcelek też właził gdzie tylko wejść się dało ;)

Obrazek

A później była duża dawka czułości u moich koteczków <3 <3 <3

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Chwilę po czułościach były ... zapasy ;)

Obrazek

Obrazek

A tutaj .. Marcel z Tosią byli w lekkim szoku gdy im szepnęłam, że paczka z Zooplusa będzie u nas JUTRO 8) :ok:

Obrazek
Obrazek

aannee99

Post » Czw sie 21, 2014 17:34 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

A tutaj .. Marcel z Tosią byli w lekkim szoku gdy im szepnęłam, że paczka z Zooplusa będzie u nas JUTRO 8) :ok:

Obrazek[/quote]
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

u mnie lizanie jest zawsze wstępem do walki :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw sie 21, 2014 17:59 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Fajnie, że paka dojdzie jutro, będą miały koteczki frajdę :)
Śliczne foty :1luvu:
Masz talent do robienia super zdjęć :)

aannee99 pisze:
Obrazek

A ta fota to normalnie tylko do wywołania i powieszenia gdzieś w w widocznym miejscu :)
Słodziaczki i jak fajnie paczają do obiektywu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

[poprzednia][następna]