Mój Puszeniek też ugniata łapeńkami, zawodowa kosmetyczka z tego ślepaczka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kicikicimiauhau pisze:Hej![]()
Mój Puszeniek też ugniata łapeńkami, zawodowa kosmetyczka z tego ślepaczka
Rilla07 pisze:I fotek kilkaWczorajsze wylegiwanie się na szafach
Teemo "paczy" a Muszu myju myju
siljestene pisze:"Eeeee! Dokładniej myjam!"![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:teraz patrzę w książeczkę Elenki, bo wybieram się z nia na szczepienie i ona dwa lata temu miała szczepionkę Nobivac Tricat Trio i to było na 3 choroby - pp, kk i calci
Rilla07 pisze:siljestene pisze:"Eeeee! Dokładniej myjam!"![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:teraz patrzę w książeczkę Elenki, bo wybieram się z nia na szczepienie i ona dwa lata temu miała szczepionkę Nobivac Tricat Trio i to było na 3 choroby - pp, kk i calci
No popatrz, ja mam w książeczkach tak samo Nobivac Tricat Trio.... zarówno u Muszki jak i u Teemcia.
Więc co ta wetka mi mętlik robi w głowie?A może oni mają jakiś inny Tricat?
![]()
Wcześniej jeździliśmy z koteczkami do Myślenic, to jest 30 km od nas, ale teraz jak nie mamy autka to jesteśmy zmuszeni chodzić do weta u nas w mieście.
No nic, dopytam dokładnie w piątek...
mir.ka pisze:
może jest różnica w cenie i proponuje droższe
Rilla07 pisze:mir.ka pisze:
może jest różnica w cenie i proponuje droższe
To tak, Tricat 50 zł, Purevax 72 zł...![]()
Ehhh... poczytam jeszcze na ten temat i chyba zaszczepimy Tricatem jak zawsze...
mir.ka pisze:
i co pisało? jest na 3 choroby?
mnie zwykle weterynarz pyta jaką chce
Rilla07 pisze:mir.ka pisze:
i co pisało? jest na 3 choroby?
mnie zwykle weterynarz pyta jaką chce
No mi powiedziała wetka, że ten ich Tricat jest tylko na pp i kk, dlatego poleca tą droższą![]()
Zaraz wejdę sobie na stronę producenta i poczytam czy takie cuś w ogóle istnieje...
Tak to jest jak się idzie do nowego weta...
Mi tu nie o cenę chodzi, tylko o to by Teemcia dobrze zniósł szczepienie... wiec wolałabym wziąć coś sprawdzonego...
vanesia1 pisze:Kurczę, a ja czekam na czas, w którym Tosua nie będzie chora i będę mogła ją zaszczepić po raz pierwszy, bo nie była ani razu odkąd jest u mnie
A Teemcio kiedy będzie kłujany?Ja też słyszałam że istnieją dwie, takie "w pakiecie" na kilka chorób i lepsza jest droższa bo ma szersze spektrum działania.
mir.ka pisze:
to ciekawe, moje przy tej szzepionce mają zaznaczone 3 choroby, ostatnio były szczepione inną ale chyba też płaciłam 50 zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 416 gości