Heka pisze:kolendra_ pisze:Jakie cudne koteczki na 1-szej stronie ! A Sharon rządzi, Królowa jak się patrzy
TAAK pięknotka Sharon wybierze sobie domek jaki zechce![]()
Mnie natomiast serducho skradł/a (mniejsza o płeć) Iris
Iris jest panienką
Moderator: Estraven
Heka pisze:kolendra_ pisze:Jakie cudne koteczki na 1-szej stronie ! A Sharon rządzi, Królowa jak się patrzy
boni 4 pisze:ada_z dziękuję za kontakt do Doroty na koniec września ma pomóc złapać kocie do sterylizacji .

ada_z pisze:Heka pisze:kolendra_ pisze:Jakie cudne koteczki na 1-szej stronie ! A Sharon rządzi, Królowa jak się patrzy
Iris jest panienkąCudna jest. Ona już baaardzo długo czeka w DT, aż ktoś ją pokocha
I też aż dziw bierze, że jeszcze nikt jej nie wypatrzył. Ona jest typową jedynaczką. Nie za bardzo dogaduje się z innymi kociakami. Za to jako towarzysz dla człowieka - wspaniała...
Heka pisze:ada_z pisze:Heka pisze:kolendra_ pisze:Jakie cudne koteczki na 1-szej stronie ! A Sharon rządzi, Królowa jak się patrzy
Iris jest panienkąCudna jest. Ona już baaardzo długo czeka w DT, aż ktoś ją pokocha
I też aż dziw bierze, że jeszcze nikt jej nie wypatrzył. Ona jest typową jedynaczką. Nie za bardzo dogaduje się z innymi kociakami. Za to jako towarzysz dla człowieka - wspaniała...
To Twój tymczas? Mogę porobić ogłoszenia o pięknotce-indywidualistce jeśli się zgodzisz, albo spróbuję upchać ją sąsiadom w tym mam spore doświadczenie
Dzięki ada_z za telefon do Doroty. Jutro ma do mnie wpaść zobaczyć do czego mój dom się nadaZa niedługo zaczynamy gonitwę w porcie za dzikuskami. Jestem przejęta bo łapanka to będzie mój pierwszy raz
I to my dziękujemy za Twoje zaangażowanie!
A "upychanie sąsiadom" jest nieocenionym sposobem wyadoptowywania kotów! 
ada_z pisze:........Jeśli chodzi o ogłoszenia, to jestem niemal pewna, że już krążą po sieci, ale jeszcze się upewnię, dziękiA "upychanie sąsiadom" jest nieocenionym sposobem wyadoptowywania kotów!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 65 gości