mgj pisze:Pewnie, że powinno, ale ktoś inny za nas podejmuje decyzje...
Dalej mam łzy w oczach jak myślę o Zuzie, a nie moge przestać myśleć, więc tak pocieszyłam sama siebie (i moze trochę Ciebie)

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mgj pisze:Pewnie, że powinno, ale ktoś inny za nas podejmuje decyzje...
Dalej mam łzy w oczach jak myślę o Zuzie, a nie moge przestać myśleć, więc tak pocieszyłam sama siebie (i moze trochę Ciebie)
morelowa pisze:Nie wiedziałam. Ale już wiem.
Nie dziwię się, że milczysz na tamtym wątku.
Ale , Lidka, pisz o kotku, co sie z nim dzieje itd. Nalezy się to ludziom , którzy Wam dobrze życzą i tym, którzy chcą pomóc. Zawsze możesz nie odpowiadać na zarzuty wyssane z palca, pisanie dla pisania i na złą wolę po prostu. Możesz najnormalniej ignorować takie wpisy. Tu, tam, w nowym wątku specjalnie dla kociaka, ale pisz.
lidka02 pisze:[
Gdyby to był buras była by cisza jak z tą co miała amputowaną tylną łapke to normalne ale że rasowy to zaraz zainteresowanie duże ...No przeważnie każdy lubi co ładne ....
alab108 pisze:Dzisiaj jakby lepiej trzymał się na tych tylnych łapkachWczoraj zupełnie mu się rozjeżdżały. Może dobra karma, ta tauryna , którą wet zalecił i witaminy pomogą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, dorcia44, emilijaaa98, Google [Bot] i 82 gości