Za to podwórkowce wyglądają coraz lepiej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:miaudoberek
Danusia pisze:U mnie każdy je co innego, oj cieżko dogodzić![]()
witanko![]()
anulka111 pisze:Koty maja swoje smaku jak kazdy ludź - jelsi moim wilowina sie opatrzy to nie daje 3dni i potem jedza.
Kurczaka surowego nie rusza, piecozny i owszem je zainteresuje.
Surowego kuraka w ogole nie daje - skoro nie chca. Chrupki maja wystawione caly czas- miesko indycze lub wół pod kontrola,bo musze wiedziec kto co i ile zjada
tosiula pisze:anulka111 pisze:Koty maja swoje smaku jak kazdy ludź - jelsi moim wilowina sie opatrzy to nie daje 3dni i potem jedza.
Surowego kuraka w ogole nie daje - skoro nie chca. Chrupki maja wystawione caly czas- miesko indycze lub wół pod kontrola,bo musze wiedziec kto co i ile zjada
ale moje lubią miąsko wszelakie, a chciałam im tylko dołożyć kostki i podroby które mniej lubiąchyba je przegłodzę jutro to zmądrzeją
anulka111 pisze:tosiula pisze:anulka111 pisze:Koty maja swoje smaku jak kazdy ludź - jelsi moim wilowina sie opatrzy to nie daje 3dni i potem jedza.
ale moje lubią miąsko wszelakie, a chciałam im tylko dołożyć kostki i podroby które mniej lubiąchyba je przegłodzę jutro to zmądrzeją
Koty sa madre -widocznei cos z tymi podrobami i koscmi nie jest tak.
MaryLux pisze:błeeee
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 26 gości