Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Miau! Ciociu, mój wątek znowu stanął i nie chce się ruszyć!A ja go chciałam wykończyć przed końcem urlopu Dużej
![]()
Inka
Inusiu a kiedy się dużej urlop kończy?
W przyszły piątek, Ciociu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Miau! Ciociu, mój wątek znowu stanął i nie chce się ruszyć!A ja go chciałam wykończyć przed końcem urlopu Dużej
![]()
Inka
Inusiu a kiedy się dużej urlop kończy?
Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:i jak tam ? miałam sesemesem pytać,ale moze się drzemłaś i się wycofałam z sesemesa
Wzięłam drugi antybiotyk i mam wrażenie że trochę lepiej - wycisza mi tego zęba już tak pieruńsko nie łupie i nie boli przy zagryzaniu.
o jezu,az mnie szczęka zaczęła boleć,współczuję Ci cholernie tego bólu ogólnie,aż się za głowę łapę
Nie znieczulał mi go tylko na żywca wiercił. Jak cieniutkim wiertłem to było ok i nie bolało ale jak wziął grubsze to już nie było tak miło. Rozwiercił mi go i wypuścił gazik który się tam zebrał. Okazuje się że ząb jest martwy i należy go przeleczyć kanałowo i całe szczęście że wiercił mi na żywca bo przynajmniej wie co z nim jest a gdyby mi go zatruł to jutro bym miała całą twarz spuchniętą.
Annaa pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:i jak tam ? miałam sesemesem pytać,ale moze się drzemłaś i się wycofałam z sesemesa
Wzięłam drugi antybiotyk i mam wrażenie że trochę lepiej - wycisza mi tego zęba już tak pieruńsko nie łupie i nie boli przy zagryzaniu.
o jezu,az mnie szczęka zaczęła boleć,współczuję Ci cholernie tego bólu ogólnie,aż się za głowę łapę
Nie znieczulał mi go tylko na żywca wiercił. Jak cieniutkim wiertłem to było ok i nie bolało ale jak wziął grubsze to już nie było tak miło. Rozwiercił mi go i wypuścił gazik który się tam zebrał. Okazuje się że ząb jest martwy i należy go przeleczyć kanałowo i całe szczęście że wiercił mi na żywca bo przynajmniej wie co z nim jest a gdyby mi go zatruł to jutro bym miała całą twarz spuchniętą.
Aż mnie ciarki przeszły jak to czytałam![]()
![]()
![]()
Bardzo boję się bólu zęba![]()
Dobrze, że trochę ci przeszło
barbarados pisze:29-tego ja pewnie z kolejną wizytą
barbarados pisze:Tak , jak z moim kłem . A jaszcze się kończę dowitaminizowywać .
barbarados pisze:Tak . Zęby zazwyczaj wybierają dziwne pory na bolenie
barbarados pisze::strach: kurczę
Prochy plus zapalenie . Niewesoło .
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 33 gości