Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Jest jeszcze 1 maluszek...potrzebny test na panleukopenie...
jolabuk5 pisze:Convalescence to taki proszek, bardzo wygodny, rozrabia się w wodzie i mozna podawać strzykawką, albo póxniejna spodeczku. Jak w zeszłym roku miałam małe maluchy, to głównie to im dawałam, zanim nie zaczęły same jeść (dość szybko, na szczęście). Kupuje się w lecznicach.
jolabuk5 pisze:To super by było! Ta kicia potrzebujematki, choćby zastępczej-ludzkiej.
justyna8585 pisze:jolabuk5 pisze:To super by było! Ta kicia potrzebujematki, choćby zastępczej-ludzkiej.
Tylko ona musi być zdrowa...
Nie ściągne maluchów z ulicy,dopóki ona jest, zbyt wielkie ryzyko, mimo że to inne pomieszczenia...
ZApomniałam...mama maluchów z ulicy ma szanse na tymczas ,potrzebny transport do Opola
jolabuk5 pisze:justyna8585 pisze:jolabuk5 pisze:To super by było! Ta kicia potrzebujematki, choćby zastępczej-ludzkiej.
Tylko ona musi być zdrowa...
Nie ściągne maluchów z ulicy,dopóki ona jest, zbyt wielkie ryzyko, mimo że to inne pomieszczenia...
ZApomniałam...mama maluchów z ulicy ma szanse na tymczas ,potrzebny transport do Opola
Oczywiście, najważniejsze żeby była zdrowa!
A patrzyłaś na wątku transportowym? Może napisz tam, ze szukasz transportu i przejrzyj oferty.
viewtopic.php?f=1&t=62304
np. te:
-Oferuję bezpłatny transport autem ma terenie całego Śląska, dalszy bezpłatny transport (do 200 km) do wczesniejszego ustalenia, gdyż muszę zaplanowac tydzień pracy, ewentualnie w bardzo pilnych przypadkach mogę poświęcic wolny weekend na dowóz. Nie posiadam własnego transportera więc do przewozu musiałby byc pożyczony.
tel. 501502312 Ania G
- Oferuję transport po aglomeracji śląskiej. gg 2721196 Morfi
- Jestem z okolic Krakowa i w miarę możliwości pomagam w transporcie zwierzaków do nowych domków. Były to trasy dłuższe i krótsze. Jeździłam po psiaki do Wrocławia, Kielc, Zakopanego, Katowic i innych miejscowości. Więc gdyby ktoś potrzebował transportu w tych okolicach to proszę dać znać, może będę w stanie pomóc. Transport raczej bezpłatny Agata1505
- Organizuję wyjazdy na koncerty autobusami z Krakowa, Katowic, Częstochowy i innych miast i zawsze mogę zabrać jakieś zwierzątko, tam albo z powrotem - oczywiście bezpłatnie! Jedyne wymogi to transporter (koty i mniejsze stwory) i aktualne świadectwo szczepienia (pieski). Transport kiedy, skąd i dokąd jadą autobusy
można sprawdzać na mojej stronie smokticket.pl. W razie zainteresowania pisać PW lub mail na kontakt@smokticket.pl JoannElle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 66 gości