p.s czy koszt przesyłki to 20zł?

w tym temacie się bardzo zakurzyłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
TanundA pisze:Acha, ma ktoś polecić dobrą stronkę gdzie zamawia się jedzonko dobre i taniej niż w zooologicznych, weterynaryjnych etc?
p.s czy koszt przesyłki to 20zł?![]()
w tym temacie się bardzo zakurzyłam
maciaszek pisze:A Misio (grubasek) i Aboli jakie mają numery?
Kamakolo pisze:dzięki Kamakolo domek znalazł burasio 4 mies ( 208/14 )i zaklepana jest połamana trikolorka
trzeba koniecznie dla niej znaleźć jakieś miejsce na bodajże miesiąc, bo domek jest świetny, tylko wyjeżdża teraz
Melduję, iz mały powypadkowy bury zezolek został zawieziony do Zabrza. Ma do opieki dwie duże, spore mieszkanie i ogromny osiatkowany balkonw bardzo fajnej zacisznej enklawie.
I bardzo bardzo bardzo proszę o miesiąc tymczasu dla trikolreczki z połamaną miednicą: przyszły dom ma juz naszego schroniskowego kota, jest sprwadzony i przetestowany, i zdecydowany zabrac malutką nawet jesli będzie inwalidką z niesprawnymi kończynkami. Ale wyjeżdza i wraca dopiero 11 wrzesnia: zatem dokładnie miesiąc tymczasu.
Koteczka jest łatwa w obsłudze: MUSI siedziec w klatce.
I pytanko: czy coś jest z Durianem, a zwłaszcza Tarą, bo one jakoś ciągle są pomijane przy adopcjach i ciagle się o nich zapomina, a Tara jest taka piekna, Jakieś przeciwskazania do adopcji, bo nie wiem
Mała1 pisze:może ktoś ? ja mam urwanie głowy, ale jak nikt sie nie znajdzie to w przyszłym tyg. się postaram
Mar- napisz adres, Katowice sa wielkie
Mała1 pisze:to ważne, bo jeśli mam blisko to prędzej dam radę, jeśli to zupełnie inna część K-c to będzie duzo trudniej
15 min na bank znajdę, godzine i 15 min juz cięzej będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości