♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 Jest i choinka ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 11, 2014 14:38 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Super :dance2:
Wszystko wraca do normy :)
Kocurki po kastracji mogą mieć większy apetyt, ale nie jest to regułą.
Był na czczo to teraz nadrabia :D

Tosia śliczna <3

Miziamy mocno :201461 :201461 :201461
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon sie 11, 2014 16:11 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Bozena54 pisze:Pozdrowienia dla Wszystkich :1luvu:

Dziękujemy i również serdecznie pozdrawiamy :1luvu:

Marysiu No tak, Marcelek chyba nadrabia po prostu :)

Rilla Już wszystko jest w porządku między Tosią, a Marcelkiem, co mnie bardzo mocno cieszy oczywiście. Uwielbiam patrzeć na ich przytulańce, są wspaniali.

Zrobiłam zamówienie na Zooplusie, dla kotałków wzięłam 1 kg Smilli na spróbowanie, dla Luny karmę Bosch ( w gratisie jest kong, ale chyba będzie za mały dla Lunki ), no i sianko i jedzenie dla królika - mojego brata żona będzie robiła zamówienia razem ze mną, fajnie. Przejrzała ofertę, porównała ceny i jest mile zaskoczona, znacznie taniej niż w zoologu.

No i nadal dumam nad drapakiem, sama nie wiem, na który się zdecydować. Ciekawa jestem opinii co do drapaków kupowanych w Zooplusie. Podoba mi się ten drapacz : http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... _cm/294238 - czytałam opinie na Zooplusie, ludzie zadowoleni, ale to opinie po zakupie zaraz, a ciekawa jestem jak z żywotnością takich drapaków :) Ten też jest fajny : http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... _cm/285667
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon sie 11, 2014 16:15 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

aannee99 pisze:
Bozena54 pisze:Pozdrowienia dla Wszystkich :1luvu:

Dziękujemy i również serdecznie pozdrawiamy :1luvu:

Marysiu No tak, Marcelek chyba nadrabia po prostu :)

Rilla Już wszystko jest w porządku między Tosią, a Marcelkiem, co mnie bardzo mocno cieszy oczywiście. Uwielbiam patrzeć na ich przytulańce, są wspaniali.

Zrobiłam zamówienie na Zooplusie, dla kotałków wzięłam 1 kg Smilli na spróbowanie, dla Luny karmę Bosch ( w gratisie jest kong, ale chyba będzie za mały dla Lunki ), no i sianko i jedzenie dla królika - mojego brata żona będzie robiła zamówienia razem ze mną, fajnie. Przejrzała ofertę, porównała ceny i jest mile zaskoczona, znacznie taniej niż w zoologu.

No i nadal dumam nad drapakiem, sama nie wiem, na który się zdecydować. Ciekawa jestem opinii co do drapaków kupowanych w Zooplusie. Podoba mi się ten drapacz : http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... _cm/294238 - czytałam opinie na Zooplusie, ludzie zadowoleni, ale to opinie po zakupie zaraz, a ciekawa jestem jak z żywotnością takich drapaków :) Ten też jest fajny : http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... _cm/285667

ten drugi jest fajny bo ma budkę i hamak, tylko czy go koty polubią
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sie 11, 2014 16:17 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Właśnie, tego nie wiemy :) Generalnie, to myślę jednak nad większym drapakiem niż ten, na który byłam prawie zdecydowana już, mamy dwa koty więc muszę to jednak brać pod uwagę, a te są duże :)
Obrazek

aannee99

Post » Pon sie 11, 2014 16:23 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

może ktoś Ci napisze, kto ma hamak czy on się sprawdza, choć z kotami się nie dojdzie :evil:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sie 11, 2014 19:05 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Psiak moich rodziców je Boscha ze smakiem od małego i na prawdę dobrze mu służy.
Ma piękne futerko, jest zdrowy i energiczny, dlatego ja osobiście polecam dla psiaków :)

mir.ka pisze:może ktoś Ci napisze, kto ma hamak czy on się sprawdza, choć z kotami się nie dojdzie :evil:

Z hamakami różnie jest :D
Ja mam dwa, na kaloryfer i stojący. Ten pierwszy jest często używany w zimie a ten drugi stoi samotnie jako ozdoba :D
Ale tutaj hamaczek jest częścią całości, więc być może będzie chętniej użytkowany :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Wto sie 12, 2014 10:45 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Hej :1luvu:
Doczytałam :) fajnie, że wszystko wróciło do normy :ok:
Masz kochane i śliczne koteczki :1luvu:

aannee99 pisze:
Obrazek

Obrazek

Różowe podusie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto sie 12, 2014 10:47 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Dzień dobry

Pisywałam nie raz, że Marcel z Tosią wieczorem urządzają gonitwy, że szaleją, ale .. to co było do wczorajszego wieczoru, to okazuje się, że to był 'luzik', że to wcale szaleństwa nie były. Wczoraj Marcel tak się ożywił, dostał takiego powera jakiego u niego nigdy nie widziałam - naprawdę. Latał razem z Tośką po stole, po małym stoliku, po ścianach fruwali, serio. Takiego Marcelka, to ja jeszcze nie znałam ;) Nawet Tośka była w szoku, że tak fajnie można się bawić, że aż tak można się ganiać po domu z Marcelem.

Aniu Dziękuję <3

Rilla Drapaka jeszcze nie wybrałam, trudna decyzja to jest, naprawdę ;)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zaraz zbieram się z Wikusią, idziemy do mamy, jutro rano tata zawozi Ją do szpitala, na pierwszą chemię :(
Obrazek

aannee99

Post » Wto sie 12, 2014 11:14 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Nie martw się - będzie dobrze. :D
Dużo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: dla mamy i dla was. :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto sie 12, 2014 14:46 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Hej :1luvu:

Pochwal się jak jakiś drapaczek już wybierzesz :wink:
Oj teraz zaczną się galopady :D
Witajcie bezsenne noce :twisted:

Ania, będzie dobrze, trzymam cały czas kciuki za mamę ! :ok:

aannee99 pisze:Obrazek

Obrazek

Słodziaki dwa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Marcello i ten jego bajkowy uśmieszek, normalnie mnie rozbraja :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Wto sie 12, 2014 15:07 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Cudnie przytulone do siebie :1luvu: :1luvu:
Marcelkowy uśmieszek też mnie wciąż zachwyca :1luvu:

Marcel chyba po tamtej chwilowej niedyspozycji musiał odreagować i dlatego dostał takiego powera :ryk:

Trzymam za mamę :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto sie 12, 2014 15:25 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

My mamy tego Heraklesa z zooplusa, drapak znaczy się :)

Jest fajny, koty go lubią, ma tylko wg mnie małą wade że podstawa jest dość lekka więc sam drapak jest dość chwiejny. U mnie stoi przymocowany do szafy wnękowej, tak na wszelki wypadek. Ale też fakt że moje kocury ważąpo 7,5 kilo :P
Mamy go już dośc długo (ze 3 lata?) i stoi dzielnie, sizal na słupakch mimo intensywnego drapania przez całą trójkę tez nieżle sie trzyma . Fajne jest też to, że słupki są dość wysoki więc kotulce mogą się wyyyyciągnąć przy drapaniu, a sam drapak wygląda estetycznie.

edit: aha, moich hamak nie interesował więc go zdjęłam. a w ogóle żywotność drapaków "przemysłowych" jest dosc krótka, trzeba się liczyć z tym że 2-4 lata to max, wszyscy mowią ze jesli trwały, to tylko od Rufiego ( drapaki.pl) ale mnie nigdy nie było stac ;)

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Wto sie 12, 2014 16:27 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

aannee99 pisze:
Obrazek

Zaraz zbieram się z Wikusią, idziemy do mamy, jutro rano tata zawozi Ją do szpitala, na pierwszą chemię :(

Piękny Marcello <3 wiedziałam, że wszystko będzie dobrze! to dzielny kocurasty :) Ciocia cały czas trzymała kciuki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Trzymaj się Aniu, cały czas ściskam kciuki za Twoją Mamę - z opowieści wynika, że to bardzo silna kobieta - na pewno wszystko będzie dobrze!! :201428

siljestene

Od: Śro lip 02, 2014 11:02

Post » Wto sie 12, 2014 17:25 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Czytałam w pracy, trudno mi było powstrzymać westchnienie zachwytu nad Twoimi czworołapymi :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto sie 12, 2014 18:22 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

Marcelek dostał skrzydeł - lekko mu się zrobiło :lol:

Uśmiech Marcelka jest niepowtarzalny :ok:
Pako

[poprzednia][następna]