Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanesia1 pisze:Zaciumkałabym oba.
mir.ka pisze:
świetna poza do spania![]()
dobrze, że lepiej się czujesz
Spilett pisze:Jakie fajne pozy mają
Pij pij dużo, może szybciej przejdzie
aannee99 pisze:Cudowności moje kochane, te ich oczy piękne, zacałowałabym![]()
aannee99 pisze::1luvu:
mir.ka pisze:dobrze, że udało ci się zlokalizować kociaki![]()
może spotkasz kogoś dokarmiającego i dowiesz się więcej
u nas po burzy
aannee99 pisze:Super, że znasz już miejsce gdzie kotecki są karmione![]()
Mam nadzieję, że ta brzydka kupka, to tylko tak jednorazowo była i że wszystko jest w porządku
U nas ulewa była wczoraj, oczywiście ulice pozalewane, poblokowane i straży pełno wszędzie.
Dzisiaj też zanosi się na deszcz, ale duszno jest, oj duszno.
Miraclle pisze:
Cudowne fotki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ehhhh jak ja kocham te dwie mordeczki![]()
Cześć Kasieńko![]()
![]()
U mnie popadało i od razu lżejsze powietrze
kicikicimiauhau pisze:Buziaki dla chłopców![]()
słodkie pyszczki
vanesia1 pisze:Ja też od niedawna dokarmiam bezdomniaczki u siebieI to prawda, ludziom przeszkadza ten fakt. Pierwszego dnia, kiedy po zmroku wyniosłam jedzenie, rano moja miseczka była wykopana na środek drogi, chociaż pozostawiłam ją w żywopłocie, nikomu nie przeszkadzała. Kiedyś też, na innym osiedlu, obczaiłam biednego czarnego zaniedbanego kocurka. Starszny biedak. Specjalnie tam chodziłam żeby dawać mu jeść ale moje miski regularnie były wyrzucane
aannee99 pisze:Niestety takich ludzi, którym przeszkadza dokarmianie bezdomniaczków - jest pełno
Doczytałam, że jesteś ze SkawinyJa dwa lata temu byłam z Wikusią i Luną na zlocie Owczarków w Radziszowie
![]()
Rilla07 pisze:vanesia1 pisze:Ja też od niedawna dokarmiam bezdomniaczki u siebieI to prawda, ludziom przeszkadza ten fakt. Pierwszego dnia, kiedy po zmroku wyniosłam jedzenie, rano moja miseczka była wykopana na środek drogi, chociaż pozostawiłam ją w żywopłocie, nikomu nie przeszkadzała. Kiedyś też, na innym osiedlu, obczaiłam biednego czarnego zaniedbanego kocurka. Starszny biedak. Specjalnie tam chodziłam żeby dawać mu jeść ale moje miski regularnie były wyrzucane
To jest strasznie po prostuLudzie są na prawdę czasem beznadziejni
Co komu miska przeszkadza...
Na razie kupiłam takie papierowe tacki - 20 sztuk za 3 zł, więc będę im dawać na tym.
Nie mam zamiaru się jednak zniechęcać... zwłaszcza jak zobaczyłam jak te koty pałaszują ze smakiem
mir.ka pisze:lepsze są takie małe tacki styropianowe, nieraz zostają po jakiś spożywczych produktach
przynajmniej nie rozmokną jak papierowe
vanesia1 pisze:O widzisz, dobry pomysł! Bo powiem szczerze, trochę mało higieniczne jest to moje ciągłe przynoszenie miski do domu i szorowanie. Niestety, do jedzenia ciągną te okropne ślimaki bez skorupek i wszystko jest potem takie obślizgłe...
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 388 gości