PILNE!!!POTRZEBNE DOMY TYMCZASOWE LUB STAŁE! CHORZÓW

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 22, 2014 14:18 PILNE!!!POTRZEBNE DOMY TYMCZASOWE LUB STAŁE! CHORZÓW

PILNE!!!!. Potrzebne domy tymczasowe badz stałe!
Gromadka malutkich kociąt - kotek i kocurków w różnym wieku - czeka na dobre domy.
Wszystkie maluchy trafiły do Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Chorzowie, niektóre z mamusiami, niektóre jako samotne oseski. Kociaki obecnie przebywają we wspaniałym domu tymczasowym, w którym nabierają sił i samodzielności. Wszystkie przeszły już na pokarm stały, jedzą same i korzystają z kuwety. Są radosne, lubią zabawy i pieszczoty. Liczymy na dobre stałe domy dla maluchów badz tymczasowe, nie ukrywamy też, że z powodu zbliżającego się wyjazdu naszej "kociej mamy" zależy nam na czasie. Szczególnie martwimy się o los biało-szarego kociaka z defektem łapki. Kotek bez problemu sobie radzi, hasa, bawi się, krzywa łapka w niczym mu nie przeszkadza. Jeśli jednak nowy opiekun będzie chciał, może pojechać z kotkiem na RTG, być może łapkę można jeszcze "naprawić".
Kociaki to kolejno:
- dwa czarno białe kocurki w wieku ok. 8-9tyg.
- kocurek bury pręgowany powyżej 9 tyg.
- kocurek biało-szary pręgowany z defektem łapki ok. 8 tyg.
- dwie kociczki - biała w bure łatki oraz bura pręgowana z białymi skarpetkami i krawatem ok. 8tyg.
- kociczka bura pręgowana, najmłodsza poniżej 8 tyg ( jeszcze pije pokarm matki ale próbuje już stałego).

W sprawie adopcji kociaków prosimy kontaktować się z domem tymczasowym (nr komórkowy).

http://olx.pl/oferta/male-kotki-i-kocur ... e;promoted

PATISON

Od: Wto lip 22, 2014 14:05

Post » Czw lip 24, 2014 22:48 Re: PILNE!!!POTRZEBNE DOMY TYMCZASOWE LUB STAŁE! CHORZÓW

podrzucam
ObrazekObrazek

galos3max

Od: Sob lip 31, 2010 9:06

Post » Nie lip 27, 2014 11:26 Re: PILNE!!!POTRZEBNE DOMY TYMCZASOWE LUB STAŁE! CHORZÓW

niestety ja wziąć nie mogę, bo mam już trzy kocurki i boksera, ale podrzucić mogę, może znajdą domki, tym bardziej, że są prześliczne :)
ObrazekObrazek

galos3max

Post » Pon sie 04, 2014 11:57 Re: PILNE!!!POTRZEBNE DOMY TYMCZASOWE LUB STAŁE! CHORZÓW

kocięta mają już domki chociaż tymczasowe?

malutka_8

Od: Pon sie 04, 2008 9:04

Post » Pon sie 04, 2014 12:03 Re: PILNE!!!POTRZEBNE DOMY TYMCZASOWE LUB STAŁE! CHORZÓW

właśnie, jak domki?
ObrazekObrazek

galos3max

Post » Pon sie 11, 2014 11:51 Re: PILNE!!!POTRZEBNE DOMY TYMCZASOWE LUB STAŁE! CHORZÓW

4 kociaki zostały adoptowane, 2 trafiły do domu tymczasowego i czekaja na adopcję.

PATISON

Od: Wto lip 22, 2014 14:05