To prawda, stracił je w wyniku choroby. M.in. brak mu jednego z kłów i kilku innych. Języczek mu często wypada - wygląda z tym uroczo.
Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno... Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!
Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.
Cindy pisze:Wyglada to naprawde uroczo - wiem, bo moja Rondulka tez nie miala tych drobniutkich zabkow miedzy kielkami i czesto spala z wygladajacym jezorkiem
A czy miała AŻ taki?
"Jestem piękny i wiem o tym!"
Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno... Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!
Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.
Cindy pisze:Wyglada to naprawde uroczo - wiem, bo moja Rondulka tez nie miala tych drobniutkich zabkow miedzy kielkami i czesto spala z wygladajacym jezorkiem
A czy miała AŻ taki?
No nie....wystawal tylko koniuszek jezorka.... nie az tak
"Jestem piękny i wiem o tym!"
Ronda 25.04.2014[*] Cindy 21.08.2018[*] Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel. Przyjaciol sie nie kupuje. Bleise Pascal
isabell36 pisze:hej chłopaki - urlopujecie się ???
Coś w tym rodzaju... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dwumetrowy kot
A to kot Albert - posiadacz dziewięciu żyć i siedmiu talentów.
Tutaj ma "szwunga" w pełnym galopie. Niby nic dziwnego, ale on śpi.