MB&Ofelia pisze:Ineczko. Jezdę niezdysponowniona. Zakłakałam się. Troszku poudaję chorutką, oby Duża się przejmnęła i więkcej o mię dbała.
Książniczka Ofelja
Biedna jesteś, Ofelku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Jezdę niezdysponowniona. Zakłakałam się. Troszku poudaję chorutką, oby Duża się przejmnęła i więkcej o mię dbała.
Książniczka Ofelja
mir.ka pisze::201461
Ewa L. pisze:Hej Inusiu!![]()
Miłego niedzielnego leniuszkowania życzę tobie i Dużej
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Duża udawuje zmartwioną i wciąż mię chce karmiać. Ale co ja zrobię, że mię się nie chce amciu, bo za gorąco? I popsikała mię troszku wodą, coby mię było chłodniej.
Książniczka Ofelja przecieplona
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Duża udawuje zmartwioną i wciąż mię chce karmiać. Ale co ja zrobię, że mię się nie chce amciu, bo za gorąco? I popsikała mię troszku wodą, coby mię było chłodniej.
A moja mnie nie psikała wodą. I mnie nie karmia, bo chce, żebym schudła![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Duża udawuje zmartwioną i wciąż mię chce karmiać. Ale co ja zrobię, że mię się nie chce amciu, bo za gorąco? I popsikała mię troszku wodą, coby mię było chłodniej.
a to niedobra![]()
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Duża udawuje zmartwioną i wciąż mię chce karmiać. Ale co ja zrobię, że mię się nie chce amciu, bo za gorąco? I popsikała mię troszku wodą, coby mię było chłodniej.
barbarados pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Duża udawuje zmartwioną i wciąż mię chce karmiać. Ale co ja zrobię, że mię się nie chce amciu, bo za gorąco? I popsikała mię troszku wodą, coby mię było chłodniej.
Inusię głodzą![]()
agusialublin pisze:No dobra, zbieram brygadę i jedziemy ratowac Inusie![]()
Wredna małpa Marys ją głodzi
barbarados pisze:No !
A tu tak na przetrwanie zanim dojedziemy![]()
![]()
![]()
![]()
barbarados pisze:Kruszynka kochana![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 77 gości