Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pchełeczka pisze:Kinga, bo jak to można mieć nierasowego kota?!
magoska_ pisze:Nie, ta co miała wybrać bawiła sie tylko z maluchami i je tuliła i poszły sobie. I chyba dobrze - bo przyszły po konkretnego kota a nie miały transporterka.
magoska_ pisze:I jeszcze sama mam jakiś problem z dezynfekcja siebie po wizycie w schronisku - tam jest tylko wirkon. Co i gdzie sobie kupić żeby wozić i po wizycie wymyć twarz dekolt ręce całe - dziś próbowałam wirkonem trochę ale jak ręce mi wysuszyło od razu maxymalnie to wiecej nie chcę. Dobrze ze z twarzą nie próbowałam. Trochę się o swoje kociaste boję no i o siebie też czy mogę jakieś świństwo na siebie przenieść? chodzi mi o grzybicę itp. Buty zmieniłam juz na crocksopodobne bo to łatwo zdezynfekować.
MissJoas pisze:magoska_ pisze:Nie, ta co miała wybrać bawiła sie tylko z maluchami i je tuliła i poszły sobie. I chyba dobrze - bo przyszły po konkretnego kota a nie miały transporterka.
Na drzwiach do przedszkola nie ma co prawda kartki, ale ludzie nie powinni tam wchodzic, a tym bardziej bawic się z kociakami czy je tulic!! Jest to za duże zagrożenie i dla kotów, że coś się rozniesie i dla ewentualnych zwierząt w domach. Tak samo w pokoju klatkowym, absolutny zakaz dotykania kotów!! Trudno muszą wybierac przez okno.
Revontulet pisze:Stan Bajki bardzo się poprawił po transfuzji krwi.
Niestety, w paszczy dramat. Zupełnie przestała jeść i wczoraj pomimo dużego ryzyka miała sanację jamy ustnej.
Na szczęście wybudziła się z narkozy.
Prosimy o kciuki, żeby teraz już tylko zdrowiała![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości